≫ 

Prve reči Miljane Kulić nakon operacije "slomile" Mariju i Sinišu: "Ako umrem, čuvajte mi sina"

Bila je veoma uznemirena i jedino je tražila da čuje majku Mariju, što su joj lekari i omogućili

  • 7
Miljana Kulić urgentni centar Prinskrin: Youtube/Zadruga Officail, Telegraf.rs

Drama oko zdravstvenog stanja Miljane Kulić ne jenjava, a kako prenose pojedini beogradski mediji prve reči koje je bivša zadrugarka izgovorila nakon što se probudila, jako su potresne.

Lekari Kliničkog centra u Nišu daju sve od sebe da učesnici "Zadruge"spasu život, a Miljana je nakon teške intervencije navodno izustila samo jednu rečenicu.

Naime, kada se Miljana probudila nakon operacije smeštena je na intenzivnu negu. Bila je veoma uznemirena i jedino je tražila da čuje majku Mariju, što su joj lekari i omogućili, budući da ne može niko da je vidi što zbog njenog stanja, što zbog korone.

Kada su joj dali telefon i pozvali Mariju, Kulićkine reči su bile toliko emotivne da su se svi rasplakali.

- Miljanino stanje je zaista komplikovano. Lekari čine sve i na stalnoj su vezi sa njenim roditeljima. Svi su plakali kada je Miljana rekla Mariji "Ako umrem, ako se ne probudim, čuvajte mi sina, mama volim te i izvinite ti i tata za sve" - kaže izvor iz Niša za Republiku.rs, te dodaje da se drama nastavila i ispred bolnice budući da je Marija burno reagovala kada je čula ćerkine reči.

Mariju Kulić je potvrdila ova saznanja, i otkrila da je Miljana još na intenzivnoj nezi.

- Tačno je, čula sam se sa Miljanom, doktorka joj je dala telefon da je čujem. Šta ćete, u takvim situacijama joj samo najmiliji trebaju - rekla je Marija kroz suze: Hvala Bogu, polako ide na bolje. Još je na intenzivnoj, još je u krizi zbog trombova, ali je konstantno prate. Ovi ljudi koju su oko nje, koji je paze, ja nemam reči kakvi su to profesionalci. Tretiraju je bukvalno kao da je u Americi, a ne u Nišu, svaka im čast. Mnogo mi je lakše otkako sam joj čula glas, mi nastavljamo da se molimo i dalje, da joj se stanje stabilizuje.

Podsetimo, Miljana u Turskoj uradila smanjenje želuca. Kada se vratila u Srbiju, pozlilo joj je, hitno je operisana i tom prilikom joj je uklonjena slezina. Ona je trenutno pod stalnim nadzorom lekara.

Video: Miljana Kulić se javila iz bolnice posle operacije: Sve što vas zanima pitajte moju mamu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💪💪💪

    3. avgust 2022 | 10:27

    Ja sam mislio da je tražila cigaru i kafu ....ma dajte više olabavite sa njom ionako će nas udaviti od Septembra u zadruzi 6.Ući će tamo sa kompletnim bolničkim osobljem ako treba.

  • Selektor

    3. avgust 2022 | 10:19

    Pa čuvaju ga od rodjenja 😂, mamu samo na zadruge može da vidi

  • Samo kažem

    3. avgust 2022 | 10:14

    Sad ne strah da ne zarate Turska i Srbija zbog bitne persine. 🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA