≫ 

Luna i Sloba se strasno ljubili uživo kod Amidžića i u igri pobedili Nadeždu i Baneta, a komentar Biljićeve posle svega je nasmejao sve u studiju (VIDEO)

Biljićeva se našalila na račun Baneta Čolaka, nakon što su ona i on u igri "ko se duže ljubi" izgubili od Lune i Slobe

  • 22

Ljubavni parovi "Zadruge" bili su gosti Ognjena Amidžića za Dan zaljubljenih. Popularni voditelj je za sve njih pripremio gomilu igrica. U igri "ko se duže ljubi" snage su odmerili Nadežda i Bane s jedne strane, sodnosno Luna i Sloba sa druge.

Dok su Biljičeva i Čolak nećkali da li da se ljuba, Đoganijeva i Radanović su ih ubeđivali da to učine. Na kraju, pristali su, a pobedu su, ubedljivo, odneli Luna i Sloba.

Printskrin: TV Pink

Na kraju, Nadežda je pecnula Baneta Čolaka, budući da je zakazao kada je reč o poljupcu.

- Izgleda da njemu samo desna ruka funkcioniše - rekla je Nadežda, aludiravši na ono što je Čolak radio dok je bio s njom u krevetu.

Posle njenog komentara, svi u studiju su se nasmejali.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    14. februar 2018 | 07:55

    Ovo je prevazislo sve mere u ovoj nasoj raspaloj drzavi,blogerke ,zvezdice i ostala rulja .Srbijo stidi se...kakva ce nam deca biti za par godina...

  • Мики

    14. februar 2018 | 07:06

    Нека се воле људи и емисија је била коректна! Међутим, ми смо се за ових 6 месеци нагледали и садржаја, који су се управо и нашли на порно сајту тамо где им је и место (сисање ножног палца, самозадовољавање и остало...). За садржаје овакве врсте постоје Кабловски канали и ту им је и место, а не на каналу са НАЦИОНАЛНОМ фреквенцијом.

  • Gaga

    14. februar 2018 | 06:42

    Badza i Oliva!Mucenici!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA