≫ 

Ljuba Pantović se oglasila povodom veridbe bivšeg muža sa Ivanom Vrbaški, pa oplela po ćerki!

Ljuba nije mogla, a da ne spomene i Aleksandrinog momka Davida Dragojevića i njegovu majku

  • 11

Ljuba nema dobro mišljenje ni o ćerki, ni o Davidu, ni o Karađorđu i Ivani, Foto: Instagram/ifbb_pro_ljuba_pantovic, A. Nalbantjan

Nakon što su se Ivana Vrbaški i Karađorđe Subotić verili u Zadruzi, ceremoniju je pokvarila Karađorđeva ćerka Aleksandra koja je histerisala, plakala i divljala po kući.

U jednom trenutku Aleksandra je optužila Karađorđa da joj je uništio život, jer je njihove porodične stvari iskoristio u marketinške svrhe na isti način kao što je to pre nekoliko godina uradila i njena majka Ljuba Pantović.

Nakon ovoga oglasila se i Ljuba i prokomentarisala veridbu svog bivšeg muža sa Ivanom Vrbaški, ali i Aleksandrine reči.

Ivana Vrbaški i Karađorđe Subotić, Printskrin: TV Pink

- Veridbom je dokazano ko šta radi zbog marketinga. Ne vidim razlog niti smisao zbog kojeg je veridba morala biti emitovana na televiziji, osim njihove bolesne želje za člankom u novinama ili kadrom na malim ekranima. Aleksandrine optužbe neću da komentarišem, jer sam navikla na to da lupeta sve i svašta, pokušavajući sebe da prikaže kao žrtvu - rekla je Ljuba, a potom se osvrnula na optužbe svog zeta Davida, da isto kao Karađorđe uništava ćerkin život i preko Aleksandrinih leđa dobija marketing već godinama.

Aleksandra i David, Printskrin: TV Pink

- Što se tiče botoksiranog Davida, on, jadan, ne može, a da mene ne spomene. Izgleda da je kod njega sve veći strah od mogućnosti mog ulaska, pa se sve više trudi da ubedi ukućane kako ja ne valjam. Uostalom, neka malo komentariše svoju mamu landaru, koju je juče njen sin, a njegov brat Dejan, savršeno opisao u poruci koja je pročitana! Njegova mama landara bi dupe dala za članak i za minut na televiziji, a za to koristi čak i bebu Magdalenu. Njegove priče sve manje prolaze - zaključila je Pantovićeva.

VIDEO: Aleksandrin nervni slom nakon očeve veridbe

VIDEO: Aleksandra i David imali seks tokom karantina

 

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • yu

    13. novembar 2018 | 14:54

    Koliko je ocajna i jadna ova zena boze dragi rodjene cerke pljuje gde stigne, vazno je da misli da nekoga boli uvo za njene sampionskepehare kakva prsotina

  • Dijana

    13. novembar 2018 | 12:05

    Dala bi i Ljuba d za clanak u novinama i ne vidim sta zamera Davidu kad je decko za primer.

  • Posiden

    13. novembar 2018 | 11:57

    Karadjordje je jedino normalan od svi !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA