Aleksandra progovorila o navodnoj trudnoći Ivane Vrbaški sa njenim ocem, pa spomenula majku Ljubu Pantović! (VIDEO)

- Zaista nemam neku veliku konverzaciju sa njim, i meni je zbog toga krivo. Imam osećaj da me je zamerio sa Minom - rekla je Aleksandra

  • 0

Aleksandra Subotić nedavno je doživela nervni slom zbog veridbe svog oca Karađorđa sa Mininom majkom, Ivanom Vrbaški, a spekuliše se i to da je Ivana navodno trudna sa Karađorđem.

Aleksandra je sada rešila da progovori o tome, ona je istakla da sa ocem više ne želi da se svađa, ali da ima osećaj da ju je zamenio  Minom, Ivaninom ćerkom.

- Ja sam rekla da ne želim da se svađamo više. Posle toga sam prišla da razgovaram, on me je odbio. Nakon toga nismo ušli u bilo kakvu raspravu. Juče sam mu dala novac za žurku i to je to. Zaista nemam neku veliku konverzaciju sa njim, i meni je zbog toga krivo. Imam osećaj da me je zamerio sa Minom. Podržala sam to da su u vezi i da to ide sporo. Ja ne znam ko je ona. Kako je mogao to tako da mi uradi i ona da mi kaže da ja treba da izađem ako ne podržavam?! Ja, ako imam muškarca sa detetom, ja moram da razumem to njegovo dete. Ne moram da ga volim, ali moram da se postavim drugačije, da ne povredim dete - rekla je Aleksandra.

Karađorđe i Ivana Vrbaški, Printskrin: TV Pink

Aleksandra je potom prokomentarisala i svoju majku Ljubu Pantović, sa kojom takođe nije u dobrim odnosima, ali sada je otkrila i kako bi reagovala kada bi je srela.

- Poštedela bih se svađa, hoću da se pokažem u drugom svetlu. Znam da se nametnem i ne plašim se nikoga. Mislim da je to dovoljno da bilo ko mene podrži - rekla je Aleksandra, pa je spomenula Davida i otkrila kako bi njen partner reagovao kada bi je sreo.

Ljuba Pantović, Printskrin: TV Pink

- On je emotivan i volela bih da on to maksimalno iskulira. On mora da se trudi da je iskulira - rekla je ona.

Subotićeva je potom prokomentarisala spekulacije da je Ivana Vrbaški u drugom stanju sa njenim ocem Karađorđem.

- Ivana je rekla kako sam ja folirant i da nisam bila prijatelj. Imajući u vidu da njena majka ima takvo ponašanje, zašto bi se ja družila sa Minom? Volela sam je i verovala sam joj. Sama je rekla da se oseća kao kuče. Što se tiče bebe, to je jako stresno za mene. Zaista ne znam, veridba mi je mnogo, ne želim da razmišljam o tome - rekla je Aleksandra o navodnoj trudnoći Ivane Vrbaški.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA