≫ 

Produkcija podnosi krivičnu prijavu protiv Aleksandre Subotić!

- Aleksandra jeste tu, kod mene je, ali ne želi da daje bilo kakve izjave. Još je pod stresom i u šoku, tako da ni ja ne želim da na nju vršim pritisak - rekla je Biljana Dragojević, Davidova majka

  • 10

Dan nakon što je zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški diskvalifikovana, Aleksandra Subotić je sa Nemanjom Tošićem pokušala daneovlašćeno upadne na imanje "Zadruge" u Šimanovcima. Shodno tome, produkcija ovog rijalitija odlučila je da podnese prijavu protiv Subotićeve.

Aleksandra trenutno boravi kod majke Davida Dragojevića, Biljane Dragojević koja je objansila da Aleksandra ne želi da daje izjave za medije.

- Aleksandra jeste tu, kod mene je, ali ne želi da daje bilo kakve izjave. Još je pod stresom i u šoku, tako da ni ja ne želim da na nju vršim pritisak. Kada ona sama bude spremna, javiće vam se - rekla je Biljana za "Alo!"

Biljana Dragojević, Printskrin: TV Pink

A da li je Subotićeva nakon upada na posed TV Pink privođena, Davidova majka kratko je rekla:

- Ne želim da joj stvaram presiju i o tome sa njom pričam. Možda je tačno, možda i nije, kada sama bude želela, reći će vam - Biljana.

VIDEO: David se zarozao kada je obezbeđenje dopratilo Aleksandru do vrata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ghostery

    10. januar 2019 | 10:59

    Kija Kockar je u pvoj Zadruzi šamarala Slobodana.. Zasto tada nije produkcija reagovala i izbacila istu ucesnicu? Zasto tada produkcija nije podnela krivicnu prijavu protiv Kije nego se sad izivljava nad Aleksandrom?

  • psihijatar

    10. januar 2019 | 13:36

    Pod stresom i u šoku?? Ahahah od čega, što će je svi šutnuti zbog svoje pogane pameti??? Pa trebalo je ranije da razmišlja, toooooooooooooo tužba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Đina

    10. januar 2019 | 11:01

    I treba neko da je tuži, dosta je tog njenog bagačenja, misli da je Bogom dana pa može da radi šta hoće. Samo se pitamo da li je sigurna da će tako da zadrži Davida, ako nastavi ovako i on če je šutnuti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA