≫ 

"Sve kamiondžije su prešle preko tebe!" Ljuba izvređala Staniju rečima od kojih su bolele uši, a onda joj u besu pomenula trudnoću! (VIDEO)

- Sve kamiondžije su prešle preko Stanije! Samo ti je cena malo porasla! Kidaš na tuđeg dečka devojčice! Opet moraš da se zakačiš na nekoga! - rekla je Ljuba

  • 15

Prošle noći zadrugarima je pušten snimak na kojem Stanija Dobrojević i David Dragojević plešu na žurki. Ljuba Pantović tvrdila je da je Stanija flertovala sa Davidom, pa je žestoko oplela po njoj.

- Ajde, idemo, diraj tuđeg dečka! - rekla je Ljuba.

- Jesi ljubomorna?! - pitala je Stanija.

- Da budem ljubomorna na tebe koja jaše po sofama u svakom rijalitiju?! - rekla je Ljuba.

Ljuba i Stanija se svađaju, Printskrin: TV Pink

- Sad ću da ti je*em mater, pa ćeš da vidiš! Da si ti bila na Farmi 4, da se nisi bavila sa mnom i mojom ljubavnom pričom sa Filipom nego svojom ćerkom, ne bi ti se desilo da ti ćerka ostane trudna sa tadašnjim dečkom! Vodi računa o svojoj deci, a ne šta radi Stanija Dobrojević na žurki! Ološu jedan, marš, bre, tamo! - rekla je Stanija.

Pošto ističe ovde da je pobednica rijalitija, od te pobede je postigla samo to da se ne vuče više po sprinterima od pet tona, nego da ide u dvedesetpetotonce jer imaju veću platu - rekla je Ljuba.

- Ćerka ti je napolju, pazi šta radi! - rekla je Stanija.

Stanija, Printskrin: TV Pink

- Kalašturo, idi po kamionima, poznata si po tome! - urlala je Ljuba.

- Bavi se svojom porodicom i ćerkom! Pa i na Farmi 4 si se bavila sa mnom, pa kad si izašla napolje ostala ti ćerka trudna sa Čabarkapom kojeg si pozdravljala sve vreme! - rekla je Stanija.

- Naravno, a je l' ti možeš da ostaneš trudna?! - pitala je Ljuba.

- Sve kamiondžije su prešle preko Stanije! Samo ti je cena malo porasla! Kidaš na tuđeg dečka, devojčice! Opet moraš da se zakačiš na nekoga! - rekla je Ljuba.

Kako je izgldala svađa Ljube i Stanije pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Pogledajte kako se vole Ljuba i Karađorđe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Adi

    15. februar 2019 | 16:09

    Kad Ljuba ima nesto nekom reci,onda je propast sveta! Zena koja podrzava Anu K. vise nego kcerku?! Zena koja se druzi sa svim koji ne vole njenu kcerku! Dno dna i od zene i od majke!

  • Ruma

    15. februar 2019 | 17:19

    Podrška za Staniju

  • ...

    15. februar 2019 | 15:50

    E ovde je Ljuba u pravu "opet moras da se zakacis na nekoga". Stanija nije svesna koliko je u ovom rijalitiju nebitna. Bila bi interesatna donekle jedino da joj uvedu Crnogorca jer bi onda imala neku "pricu", inace nista. Pljuvala je Lunu sto je bila sa zauzetim muskarcem ali da joj se pruzi prilika i ona bi to uradila ako je to potrebno da bude u centru paznje i da na kraju pobedi u rijalitiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA