Kristijan Golubović o Staniji: Imala je seks na Farmi 6, a sada se folira!

Kristijan i Stanija zajedno su učestvovali u šestoj sezoni Farme, a ona u Zadruzi 2 često pominje Golubovića

  • 24

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević bili su vrlo prisni tokom učešća u rijalitiju Farma 6, međutim, u Zadruzi 2 starletino mišljenje o njemu nije jasno definisano.

Iako ga često pominje otkako je ušla u Zadrugu 2, Stanija čas priča lepo, čas ružno o Kristijanu, a on se pre izvesnog vremena iz zatvora oglasio u Zadruzi i izneo svoj stav o njoj.

- Imam potrebu, kao nebitan, da se javim veoma bitnim rijaliti igračima, pod znacima navoda, Staniji, ružnom Mići, Zorici i tom galamdžiji Vladimiru, kako ga zovu u Crnoj Gori. Slušam vas kako polemišete mizerno situacije u kojima spominjete mene, vi obični džabalebaroši koji godinama tumarate po rijaliti programima, nadajući se da ćete ubediti javnost da ste ono što nikada nećete biti. Ali, hajmo o istini od početka - rekao je tada Kristijan.

Kristijan Golubović Kristijan Golubović/ Foto: Facebook/kristijankiki.golubovic.1

- Ja sam bio na "Farmi 6" za honorar koji je bio dva puta veći od glavne nagrade, zato što sam imao šta da pokažem svima. Uz puno stila i šmeka, uz veliki rad sam šoumenski zaradio novac, tako da meni nagrada i nije bila bitna. Stanija lupeta o nekom kukavičkom mom bekstvu, tri dana pre hiljadupostotne pobede, a ona to ne može da shvati jer bi ona bila u rijalitiju koliko god on trajao, pa i nekoliko godina, a samo zbog jednog cilja, a to je novac - rekao je Golubović.

Stanija Sanja Stanija Dobrojević u Zadruzi 2/ Printskrin: TV Pink

- Stanija, kao i mnoge na "Farmi 6", nisu se zaljubile u mene, već su glave pogubile za mnom. Jednom prilikom sam im rekao za stolom, da nisam u braku da bi im letelo perje kao kada je vuk u kokošinjcu. Ona je imala seks na toj "Farmi 6", a sada se folira, a ona zna i sa kim! Jasno sam dao do znanja svim zaljubljenim ženama da mene čeka neko ko je vredniji od svega - završio je Kristijan.

VIDEO: Stanija odlepila kad je čula Kristijanov glas, a u stvari to je bio imitator

(Telegraf.rs/Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    16. maj 2019 | 20:15

    Jadna li je ova Stanija, majko moja. Cccccc! Kakav je to rečnik, pa kad skoči na klupu, kompleksi kad je spucaju, ljubomora, zavist, sve devojke ljubomorne na nju, svi muškarci zaljubljeni u nju. Živi u nekom svom svetu, zaljubljena u svoj lik u ogledalu. A realnost potpuno druga priča. Užas od žene!

  • 🐤

    16. maj 2019 | 19:55

    Eto Stana hoce da se predstavi kao svetica kad moglo gumicim da se izbrise sve sto je u proslosti radila.😂😂😂😂

  • Kimi

    16. maj 2019 | 18:07

    Čovek ne zna šta priča. Protivrečnosti i neistine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA