Marija urnisala Davida, udarila ga tamo gde ga najviše boli, on izgoreo od besa, obezbeđenje sve vreme dežuralo između njih! (VIDEO)

- Mrš j*bme li te u usta klošarska. Šta vi radite radi rijalitija! - urlao je David

  • 3

David Dragojević je danas svom snagom branio Anu u toku pitanja gledalaca, a priča o njoj i Filipu Mijatovu i dalje je interesantna svima.

Marija Kulić je u toku pitanja stala na stranu Aleksandre Subotić jer smatra da ju je David iskoristio i napustio. Svađa između njih dvoje se nastavila i posle programa, a obezbeđenje je moralo da ih razdvaja.

- Devojke te promovišu, daju ti pare. Devojke te dovedu ovde, potrošiš im pare i onda ih šutneš. Ti znaš sve o Ani, kao poznaješ je pa je braniš. Ne smeš da pustiš da uđe Filip u Zadrugu - rekla je Marija.

David i Marija

David i Maarija se svađaju, Printskrin: TV Pink

- Doćiću ti kući i p*pišaću ti se u kuću. Sredi svoje boleštine, pa mi se javi. Jedna ćekra ti bolesna, druga dobila batine, treća došla u rijaliti sa tek rođenim detetom, p*čka vam materina bolesna. Mrš j*bme li te u usta klošarska. Šta vi radite radi rijalitija. Evo poljubi Anu u d*pe, a ne dam ti ni to -  urlao je David.

Na kraju su se David i Ana sklonili u izolaciju, a David je drhtao od besa.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    24. maj 2019 | 08:53

    Davide....ma nisu Kulici bolesni....to im je urodjeno... 😜😜😜

  • 🐤

    24. maj 2019 | 10:43

    Bolesti je svako duzan, a nevaspitane i ponasanje ulicarsko je nesto sto nema opravdanje.David je to poneo iz kuce.

  • Sjaši

    24. maj 2019 | 11:34

    Kako jedni drugima dele komplimente. David ili Marija, ili bilo ko iz Zadruge kad kaže drugom :klošaru, ka da je i sam sebi udelio kompliment, jer dobije istom merom nazad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA