≫ 

Filip Mijatov se uključio u program, Ana prebledela, a kad se David umešao nastao je haos (VIDEO)

- Ti si najveći prevarant! Ti si najveći lažov! Objasni sebi prvo kako se zoveš i prezivaš - besnela je Ana na Filipa u programu

  • 42
Ana Korać, David Dragojević, Filip Mijatov Printskrin: TV Pink, Instagram/filip_mijatov

Učesnici Zadruge 2, Ana Korać i David Dragojević, sinoć su gostovali u emisiji "Narod pita", kada se uživo u program uključio Filip Mijatov, za kojeg se mesecima pričalo da je Anin bivši dečko.

Ana je otkrila da je Filipa u petak ujutru tužila, a sve njegove večerašnje tvrdnje u emisiji je negirala.

- Ja bih da vas pozdravim sve, da pozdravim Anu i Davida. Želeo sam samo da vam kažem jednu stvar. Hteo sam samo da pitam Anu da li je uživala dok je gledala klip dok su me gazili njih 10?  - direktno je pitao Filip.

Ana Korac i Filip Mijatov Filip Mijatov/Printskrin: Youtube/Zadruga Official, Instagram

- Kakve ja veze imam sa tim klipom? To je glupost i laž, kao što si izmišljao priče sa mnom... Odlično znaš da ja ne stojim iza toga - rekla je Ana navodeći kako nema potrebe da se pravda i da sve navodne dokaze koje ima može izneti na sudu.

- Ti si najveći prevarant! Ti si najveći lažov! Objasni sebi prvo kako se zoveš i prezivaš... Ti si povređen i ja to razumem, ali ne razumem zašto iznosiš laži. I zbog toga sam te tužila. Što si povredio mene, moje prijatelje... - nervirala se Ana.

Ana Korać, David Dragojević David i Ana/Printskrin: TV Pink

- Samo dva pitanja. Da li smo imali seks i da li si mi namestila batine? - nastavio je Filip, a potom se umešao David.

- Kad dođeš u Beograd, onda lepo sednemo i pričamo. Što zoveš sad? Željan si marketinga ili šta? Kad dođeš u Beograd zovi, ja ću doći gde god, brate mili - poručio mu je David.

Pogledajte snimak i Anin i Filipov razgovor:

VIDEO: Široko: Anabela kupila Luni stan, pogledajte reakciju pobednice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Simo

    13. jul 2019 | 10:00

    Ana u jednoj recenici dvaput slaze. David joj je prvi decko, a onda kaze imala sam decka sa koji sam zivjela dvije i po godine.

  • Jwn

    13. jul 2019 | 10:11

    Skoro sam cuo da se zaduzio kod nekih nasih "opsnoh" likova, kao i vecina nasih koja dodje ovde pa prosipa pricu o tome kaku su uspesni biznismeni. Ali zelenasima kad se ne vraca obicno se i prodje kao Filip.

  • nix

    13. jul 2019 | 09:54

    ovaj David je retko glup covek, sta taj tripuje ni sam nije svestan svoje nesvesti, cuj on ce da raspravlja sa Aninim svalerima kao da on zna o cemu se radi, kakav mentol, "sve to itako to"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA