Marko Miljković spreman za odmor sa Lunom, evo kojom slikom se pozdravio sa fanovima (FOTO)

Za nekoliko sati njih dvoje će krenuti na prvo zajedničko letovanje

  • 64
Luna Đogani, Marko Miljković, snimanje spota Antonio Ahel

Marko Miljković i Luna Đogani će za nekoliko sati otputovati na letovanje u Egipat, o čemu su već pričali u nekoliko navrata.

Tačnije, Luna je juče u lajv uključenu otkrila da je sa njenom i Markovom vezom sve u najboljem redu i da nema mesta "teorijama zavere", kao i da 3. avgusta zajedno putuju na odmor u Egipat.

Pobednica Zadruge 2 je pre nekoliko sati objavila na Instagram storiju kofer uz napomenu "uskoro odmor", a Marko se nedavno pohvalio iz lifta da je već spakovan i spreman za put.

Luna Đogani Luna Đogani spremna za odmor/Printskrin: Instagram/lunadjo

Čini se da se uputio kod Lune, odakle će zajedno na beogradski aerodrom u ranim jutarnjim časovima, a sve što je Miljković napisao jeste: "Baj".

Podsetimo, Luna je najavila i da će češće objavljivati njihove zajedničke fotke sa letovanja, a njihovi fanovi, verujemo, jedva čekaju da ih vide na plaži.

Marko Miljković Marko Miljković spreman za odmor/Printskrin: Instagram/marko.miljkovic

VIDEO: Luna otkrila kako je Anabela reagovala na pomirenje sa Markom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maksa

    3. avgust 2019 | 08:32

    Hejteri kada pisu otkrivaju deficite kod osobe ciji su fan? Zasto nastupe nema, kada je pevacica, ona koja godinu dana tako sebe naziva? Zasto ne vodi ili ide na putovanje sa stvarnom osobom od krvi i mesa? Konacno, o koferima i jedinoj imovini pisali ste i za Radanovica-to vam je kriterijum jedini, pored fasistickog o tome na koje slovo se zavrsava prezime i kako se ko zove. Ostanite hejteri, u svoja, skucena cetiri zida, bacite pogled da li je stan o kome ste do juce pisali samo iznajmljen i sl

  • Mira

    3. avgust 2019 | 09:32

    Rijetko odvratan covjek.

  • M.

    3. avgust 2019 | 09:08

    A u koferu stolica...na rasklapanje naravno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA