≫ 

I prava Šeron Tejt pojaviće se u filmu "Bilo jednom u Holivudu", a Tarantino je otkrio kako i zašto

Mlada glumica ubijena je 1969. godine u svojoj 26. godini. Bila je trudna, udata za Romana Polanskog i nova nada Holivuda

  • 2
Bilo jednom u HOlivudu, Sharon Tate, Šeron Tejt Foto: Promo, Profimedia/AFP

Početak prikazivanja filma "Bilo jednom u Holivudu" zakazan je 15. avgusta, a publika širom sveta na može da iščeka da sedne u bioskopske stolice.

Glumicu Šeron Tejt (26), suprugu Romana Polanskog, koju su 1969. godine ubili članovi bande Čarlsa Mensona, u ovom najnovijem filmu Kventina Tarantina glumi prelepa Margo Robi.

No i sama Šeron Tejt pojaviće se u "Bilo jednom u Holivudu" kroz isečke iz filmova u kojima je igrala. Tarantino je objasnio zašto se odlučio za ovaj postupak.

- To mi je uvek bila namera. Sviđa mi se ideja da Marko igra Šeron, dok gleda pravu Šeron, a mi gledamo Margo kako gleda Šeron. No, pre svega, ja volim da gledam Šeron - rekao je Tarantino u intervjuu za IMDB.

Tarantino je za potrebe "Bilo jednom u Holivudu" izabrao scenu iz filma "The Wrecking Crew" u kojoj Tejt pada na leđa.

- U toj sceni volim "pretpad" koji ona izvodi. Ona nije rođena komičarka, vidi se da je morala da uči kako da padne. I čini se kao da joj je duša bila u nosu kada je to morala da odglumi. Mogu da je vidim iza scene kako se čeka na njen red da kaže "Gospodine Helm, gospodine Helm". Uvek sam želeo da dramatizujem taj momenat, ali on je već tako šarmantno izveden. I mislim da će naša publika zaista da se smeje tom trenutku. Ne samo publika u filmu, već i publika koja gleda "Bilo jednom u Holivudu". I zapravo mi se sviđa ideja da Šeron dobije svoj nagradni smeh u našem filmu - rekao je Tarantino.

(Telegraf.rs/IMDB)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rikimil

    11. avgust 2019 | 08:26

    Bal vampira, sećam se ovog njenog filma. Mislim da je njen ubica, Menson još u zatvoru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA