≫ 

Njena tišina je glasnija od urlika: U novom Skorsezeovom filmu oskarovka izgovara samo 7 reči

Ana Pakvin ima važnu ulogu u "Ircu", ali po tekstu koji izgovara, to nikad ne biste rekli

  • 5
Ana Pakvin Printskrin: Youtube/Netflix

U sjajnoj glumačkoj postavi filma  Martina Skorsezea "Irac" (The Irishman) našli su se Robert de Niro, Al Paćino, Džo Peši i mnogi drugi, čak i oskarovka Ana Pakvin, koju starija publika zna iz "Klavira", a mlađa iz "Prave krvi".

Ona u filmu igra kćerku De Nirovog lika, i za tri i po sata, koliko traje film, izgovara samo sedam reči.

Obožavaoci sjajne glumice, koja je sa samo 11 godina osvojila zlatnu statuetu za ulogu u filmu "Klavir", osuli su paljbu na produkciju jer je Ani "dozvoljeno" da kaže samo sedam reči. Po društvenim mrežema počela je da kruži priča i kako je njoj Skorseze "naredio" da prihvati ovu ulogu.

Naravno, to je odmah odbačeno, jer čak se i najveće zvezde bore na audiciji za priliku da zaigraju u Skorsezeovom filmu .

Ana glumi kćerku koja sa ocem nema dobar odnos i progovara samo u sceni u kojoj ga besno pita zašto još uvek nije zvao Hofinu ženu. Slavni De Niro objasnio je zašto je samo sedam reči dodeljeno ovoj talentovanoj ženi.

irac Film "Irac" objavljen je na Netflixu Foto: Netflix

- Ona je bila veoma moćna i to je to. Možda je u nekim drugim scenama moglo da bude više interakcije između nje i Frenka, ali urđeno je tako kako jeste. Ona je sjajna i to se dobro uklopilo u film - rekao je De Niro u intevjuu za USA Today i dodao da njena tišina govori glasnije od reči i čak bolje ilustruje odnos njihovih likova od dugog teksta.

I sama Ana Pakvin rekla je da su priče o "naređenju" besmislene.

- Otišla sam na audiciju za privilegiju da se pridružim neverovatnoj postavi filma "Irac" i veoma sam ponosna što sam mogla da budem deo ovog filma - napisala je glumca na Tviteru.

Video: Andrija Kuzmanović o svom dedi iz Senki, Marku Nikoliću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bugarin

    4. decembar 2019 | 08:12

    Film je osmica ocena.

  • Ana

    4. decembar 2019 | 09:26

    Ja ne znam da li da gledam. Dosadili su mi De Niro i Pacino vise u ulozi gangstera. De Niro kao da vrti istu ulogu poslednjih 15 godina :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA