≫ 

"Od svakog čoveka sam uzeo nešto za Kamilicu": Miloš Petrović Trojpec o svom liku u seriji "Klan"

- Kada neko pogleda jednu epizoru ili celu prvu sezonu serije ''Klan'' nikako ne želi da postane kriminalac - rekao je glumac

  • 0
Premijera filma Weekend with father Miloš Petrović Trojpec Foto: ATA Images

Glumac Miloš Petrović je u emisiji "Tanjug Reflektor" otkriva da publika rado gleda tv seriju "Klan" u kojoj oživljava lik "Kamilice", zbog koncepta reditelja Bobana Skerlića koji kriminalce predstavlja kao totalne antiheroje.

Miloša Petrovića uglavnom svi poznaju pod nadimkom Trojpec, a za kratko vreme ulogama u pozorištu i televizijskim formatima mladi glumac je osvojio naklonost publike i stručne javnosti.

U prvoj sezoni tv serije "Klan" on je uverljivo oživeo lik "Kamilice" stereotipnog pripadnika kriminalnog miljea na Balkanu.

Petrović napominje da tv serija "Klan" ima veliku gledanost jer je reditelj Boban Skerlić zajedno sa glumačckom ekipom predstavio kriminalce kao antiheroje.

- Kada neko pogleda jednu epizoru ili celu prvu sezonu serije ''Klan'' nikako ne želi da postane kriminalac. Jednostavno ne želi da zaliči na nekog od protagonista serije. Boban Skerlić je pronašao izuzetnu putanju u građenju likova u seriji i pomogao glumcima da se dobro osećaju iako igraju kriminalce - kazao je Petrović.

Njegov lik "Kamilica" kako kaže izgrađen je iz iskustava sa ljudima koji su mu prolazili kroz život.

- Od svakog čoveka sam uzeo nešto za "Kamilicu". Taj lik nije napisan po životu živog čoveka tako da sam imao dosta slobode u predlozima za oživljavanje ''Kamilice''. Mogu da otkrijem da će moj lik da se razvija ma više neće imati mogućnosti da se razvija - kazao je Petrović.

Prema njegovim rečima Beogradsko dramsko pozorište ispisuje zlatne stranice u svojoj istoriji.

- Došli su značajni reditelji iz inostranstva da režiraju u BDP-u. Diego De Brea nam je otkrio novo pozorište u prestavi ''Baal'' jer je zajedno sa glumcima dolazio do rešenja na sceni. Srećan sam što sam deo ansambla Beogradskog dramskog pozorišta- rekao je Petrović.

Video: Boksovali smo sa Trojpecom: Malo je falilo da odem u Dubai i posvetim se sportu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA