TRANSFERI: Rajković blizu Briža, Zvezda vraća bivšeg golmana?

Telegraf Sport vas obaveštava o svemu što se dešava u prelaznom roku na svim meridijanima

  • 15

Vrlo, vrlo uzbudljiv dan na letnjoj fudbalskoj pijaci je pred nama. Znajući kako se završio prethodni sa pričom o Mančester junajtedu i Tomasu Mileru, kao i informacijama o Vidalu, a zatim ludo otvorenim jutrom kada su u pitanju srpski fudbaleri, možemo očekivati mnogo interesantnih i važnih vesti.

Telegraf Sport će vas i ovog utorka obaveštavati o svemu što se dešava u prelaznom roku na svim meridijanima.

21.45 - ZVEZDA BIRA IZMEĐU STAMENKOVIĆA I ŠARANOVA

Izgleda da će Predrag Rajković ovog leta napustiti Crvenu zvezdu i otići u Briž koji je prodao golmana Metjua Rajana Valensiji za 7 miliona evra. Belgijski klub je brže-bolje oživeo priču oko Rajkovića i spreman je da ponudi 3 milioan evra.

Kao njegove zamene pominju se Bojan šaranov i Saša Stamenković. Obojica su slobodni igrači.

21.33 - ČELSI NE ODUSTAJE OD STONSA

Žoze Murinjo želi da u svoje redove dovede Evertonovog Džona Stonsa i spreman je da ponudi 43 miliona evra Karamelama. Kako tamošnji mediji prenose, Portugalac ga vidi kao idealnog naslednika Džona Terija.

21.18 - KAMBIJASO NAPUŠTA LESTER

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Iskusni vezista Esteban Kambijaso potvrdio je da neće produžiti ugovor sa Lisicama za koje je igrao prošle sezone.

- Želim da objavim da neću igrati za Lester sledeće sezone. Odluku sam doneo samo 24 sata pošto sam dobio ponudu da produžim ugovor - rekao je Argentinac.

20.53 - ALAN STIGAO U NAPOLI

brazilski plejmejker Alan iz Udinezea konačno je stigao u Napoli za sumu od 12.000.000 evra. Podsetimo, dva kluba su vodila maratonske razgovore oko ovog transfera.

20.02 - SUAREZ ''UJEO'' JUNAJTED

Fudbaler Barselone Luis Suarez savetovao je saigrača Pedra da ne ide u Mančester junajted koji se priprema da mu pošalje ponudu. Nekako i logično s obzirom na to da je Urugvajac nosio dres Liverpula. Podsetimo, za Pedra se interesuje i Arsenal.

19.40 - BALOTELI U NJUKASLU

Činilo se da bi Mitrović i Baloteli mogli da budu saigrači kod Mihajlovića u Milanu, sve dok Srbin nije prešao u Njukasl. Međutim, Svrake sada žele da dovedu i Italijana, a mediji na Ostrvu prenose da je kontakt uspostavljen.

19.05 - IBRAHIMOVIĆ BI MOGAO DA BUDE VAN GALOV MEGA TRANSFER

Foto: Profimedia/Abaca Foto: Profimedia/Abaca

Kladionice su već objavile kvotu oko Zlatanovog prelaska u Junajted. Na jedan uložen evro dobićete šest. A kako sada stvari stoje, veliki broj uplata se vrši na Ostrvu.

18.43 - KRISTIJANO PONOVO U JUNAJTEDU

Novi Real, pod vođstvom Rafe Beniteza, krenuo je sporo na turneji u Australiji, ali poraz od Rome ne bi trebalo da bude razlog za navijače Madriđana da se nerviraju. Mnogo veća briga rodila se nakon informacija da bi Geret Bejl i Kristijano Ronaldo mogli da se presele u Mančester junajted. OPŠIRNIJE OVDE

18.17 - NAPADAŠ JAGODINE U ŠVAJCARSKOJ

Crnogorski napadač Đorđe Šušnjar seli SE u Švajcarsku pošto je potpisao ugovor sa novim prvoligašem Luganom.

17.45 -NOLETOV KUP POJAČAVA LEHIJU

Srpski defanzivac Neven Marković, inače kup Novaka Đokovića, napustio je Servet i otišao je na probu u poljsku Lehiju iz Gdanjska. Ukoliko potpiše, nema sumnje da će prvi reket sveta dolaziti na utakmice ovog kluba kao što je to bio slučaj i u Švajcarskoj.

16.52 - JUNAJTED DOVODI ARGENTINSKOG GOLMANA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Serhio Romero napušta Sampdoriju i na korak je od prelaska u Mančester junajted. Engleski mediji prenose da ga samo lekarski predlozi dele od potpisa. To znači da će kao slobodan igrač stići na Old Traford, verovatno kao zamena De Hei.

16.36 - BIVŠI IGRAČ HAMBURGA I SEVILJE POTPISAO ZA AUGZBURG

Pjotr Trohovski je novi igrač Augzburga, tima s kojim je trenirao i zadovoljio čelnike kluba. Iskusni 31-godišnji vezista je potpisao jednogodišnji ugovor sa ovim Bundesligašem.

16.20 - KO TO ODLAZI IZ LIVERPULA?

Redsi su tokom ovog prelaznog roka potrošili dosta novca za dovođenje igrača, te je sada došao red i na odlaske. Prvi na izlaznim vratima su Sako i Lambert.

Defanzivac bi mogao da se preseli u Italiju, tačnije Lacio, dok će napadač najverovatnije obući dres Noriča ili VBA.

16.01 - KVAREŽMA NAPUSTIO PORTO

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Iskusni portugalski vezista napustio je Porto i postao je slobodan igrač. Očekuje se da u anrednim danima potpiše ugovor sa Bešiktašem.

15.20 - KONOPLJANKA PAO PRILIKOM PREDSTAVLJANJA

Sevilja je danas zvanično predstavila Jevhena Konopljanku koji je svakako privukao pažnju pošto je, prilikom predstavljanja, izgubio kontrolu i pao. Podsetimo, kao slobodan igrač došao je iz Dnjipra.

14:56 - SPORTSKI DIREKTOR JUVENTUSA U NEMAČKOJ

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratići otputovao je u Nemačku na sastanak sa predstavnicima Šalkea kako bi pregovarao o transferu Julijana Drakslera, javlja Tutosport.

14:29 - LAM NIJE SIGURAN DA ĆE MILER OSTATI

Da li bi ovo moglo da znači da će Tomas Miler krenuti stopama Bastijana Švajnštajgera? Kapiten Bajerna Filip Lam je izjavio da ne može garantovati da će njegov Miler biti njegov saigrač i sledeće sezone.

- Nije to moja odluka. Stvari se menjaju vrlo brzo. Sigurno ne mogu ništa da garantujem za Tomasa.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

14:10 - DROGBA DOBIO ZVANIČNU PONUDU

Šuškalo se da će Didije Drogba krenuti put MLS lige, a sada je dobio i zvaničnu ponudu. Njemu je angažman ponudio Čikago Fajr.

13:46 - TOTENHEM POSLAO PONUDU U LION

"Pevci" su zainteresovani za jednog od najboljih igrača Liona, Klintona Njiea i već su krenuli u akciju. Poslali su ponudu od 7 miliona funti, a sada se čeka odgovor francuskog tima.

13:20 - NORIČ NAJBLIŽI LAMBERU

Nekoliko premijerligaša je zainteresovano za Rikija Lambera koji je na izlaznim vratima Liverpula, a najbliži njegovom angažovanju je Norič. Pored "kanarinaca" zainteresovani su još VBA, Bornmaut, Aston Vila.

Transferi, tračevi

13:04 - MATIĆ NESREĆAN ZBOG ODLASKA ČEHA

Nemanja Matić nije bio oduševljen prodajom Petra Čeha Arsenalu i smatra da će on biti veliko pojačanje za gradskog rivala Čelsija.

- Petr je odličan momak i golman. One je veoma važno pojačanje za njih. Nisam srećan zbog toga, ali sam srećan zbog njega, jer će ostati u Londonu što je važno njemu i njegovoj porodici. Želim mu sve najbolje - rekao je Matić.

12:46- ZBOG TVITA MU PROPAO TRANSFER U DEPORTIVO

Mladi fudbaler Hulio Rej će dobro razmisliti pre nego što ponovo bude pisao nešto na društvenim mrežama, pošto mu je zbog pisanja na Tviteru propao prelazak u Deportivo iz La Korunje. Više o ovoj neobičnoj priči pročitajte OVDE.

Printskrin: Twitter/@marca Printskrin: Twitter/@marca

12:22 - HOROR TRANSFER PRIČA: U ovoj zemlji otimaju fudbalere tinejdžere!

Neverovatna priča o tome šta se događa maloletnim fudbalerima u Laosu. Obavezno je pročitati, a to možete učiniti OVDE.

12:09 - REAL ODBIO ARSENAL

Kako piše, Dejli Ekspres, Real Madrid je odbio ponudu koju je u ponedeljak poslao Arsenal u vrednosti od 45 miliona evra za Karima Benzemu. Na "Bernabeu" ne žele da se odreknu francuskog napadača u ovom trenutku.

11:53 - BIVŠI NEMAČKI REPREZENTATIVAC U AUGZBURGU

Pjotr Trohovski, član nemačke selekcije koja je 2006. godine uzela bronzanu medalju na Mundijalu, oduševio je stručni štab Augzburga koji mu je ponudio jednogodišnji ugovor.

11:33 - LORD BENTNER OPET PRAVI PROBLEME

Taman smo pomislili da se Niklas Bentner malo primirio u Volfzburgu ponovo je uspeo da skrene pažnju na sebe. Danac je izbačen iz tima i treniraće samostalno zbog nezalaganja u prijateljskom meču protiv Ajaska, a videćemo da li ova odluka predstavlja i "šut kartu".

11:11 - NJUKASL PREDSTAVIO MITROVIĆA

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović imao je zvaničnu promociju na "Sent Džejms parku". Bivši napadač Anderlehta je tom prilikom snimio i kratak video namenjen navijačima koji možete pogledati OVDE.

10:55 - VAN GAL O DARMIJANU: ON JE REZERVA!

Mateo Darmijan je došao u Junajted iz Torina ovog leta kao veliko pojačanje i to za sumu do 12,9 miliona funti. Međutim, uprkos tome, kao i činjenici da može da igra na svim pozicijama u odbrani, trener Luj van Gal ga za sada ne vidi u startnih 11.

- Doveli smo Darmijana kao zamenu za Valensiju na desnom beku. Tu ga vidim za sada - izjavio je Van Gal novinarima.

10:42 - PSŽ DOVEO VEZISTU IZ TOTENHEMA

Pari Sen Žermen je pojačao konkurenciju na sredini terena dovođenjem Benjamina Stambulija iz Totenhema za sumu od 6 miliona evra.

10:25 - VILA IMA ZAMENU ZA BENTEKEA

Aston Vila je u ponedeljak potrošila 18 miliona, ali ne planira tu da stane posle dobre zarade od prodaje Bentekea Liverpulu. Klub iz Birmingema je u potrazi za napadačem, a jedna od opcija je i Matija Destro na koga više u Romi ne računaju i pokušavaju da se oslobode.

10:12 - ČELSI POJAČAO PONUDU ZA STOUNSA

Nakon što je Everton odbio 20 miliona funti za Džona Stounsa, "plavci" su odlučili da pojačaju ponudu za defanzivca i sada su u Liverpul poslali ček na 26 miliona funti.

10:00 - GENK UZ NEVEROVATNE USLOVE PRODAO MILINKOVIĆA-SAVIĆA

Sergej Milinković Savić će potpisati za Fiorentinu koja je platila 6.000.000 evra Genku što je za trećinu manja suma od one koju su ponudili, ali su Balgijanci prihvatili manji novac uz jedan važan uslov. Više o tome pročitajte OVDE.

Foto: Instagram/sergej__20 Foto: Instagram/sergej__20

09:30 - MUTINJO NA PUTU ZA ARSENAL

Britanski mediji bruje ovog jutra o dolasku Žoaa Mutinja u Arsenal. "Tobdžije" su ozbiljno zagrizle za Portugalca, a očekuje se da će Monako pristati da ga pusti za 20 miliona evra.

09:00 - ZVEZDA OSTAJE BEZ OBA GOLMANA

Jutro smo započeli vešću od odlasku Damira Kahrimana i potencijalnom odlasku Predraga Rajkovića iz Crvene zvezde. Više o tome pročitajte OVDE.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zvezdas

    21. jul 2015 | 23:29

    Briz proda nekog levata Valensiji za 7 miliona a Zvezda prodaje najboljeg golmana sveta i svetskog prvaka u tom uzrastu za 3? Stvarno ne kontam

  • King Wolf

    21. jul 2015 | 23:11

    Rajković za 3 miliona? Strašno!! Pa da Rajković igra u Dinamu, Maminjo bi ga prodao za bar 15 miliona. I čak od narednog transfera bi zaradio.. Toliko o Zvezdinoj upravi...

  • Oprem dobro

    21. jul 2015 | 22:47

    Kuku nama sa ovakvom igrom ako još i Rajković ode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA