TRANSFERI ZA 8. JUL: Runi se vraća u Liverpul, Zvezda ostaje bez velike želje, Konte poludeo zbog Junajteda i ponudio 150 miliona € da se osveti!

Dan je obeležio povratak Runija u Everton, potvrda transfera Lukakua, ali i trener Čelsija, koji ne žali novac da bi doveo dva željena pojačanja

  • 6

Bio je uzbudljiv dan na transfer pijaci, koji je obeležila ''razmena'' Evertona i Mančester junajteda. Crveni đavoli su dobili Romelua Lukakua, dok je u suprotnom smeru otišao Vejn Runi, koji se špsče 13 godina vraća u Liverpul, u tim sa Gudisona na kome je i ponikao.

 

Kada su srpski timovi u pitanju, Zvezda je predstavila Branka Jovičića, koji je odmah rekao da je spreman da odmah zaigra.

 

Pogledajte i transfere i dešavanja koja su obeležili 8. jul:

 

- Antonio Konte je ponudio 150 miliona evra za Džejmsa Rodrigeza i Alvara Moratu. Trener Čelsija je poludeo na upravu nakon što im je izmakao Romelu Lukaku, koga je silno želeo, a koji je završio u Junajtedu, pa je odlučio da se revanšira bogatom ponudom za dvojac Reala, koji takođe žele i Crveni đavoli.

 

- Runi prošao lekarske preglede u Evertonu.

 

- Junajted potvrdio dogovor sa Lukakuom, koji je zapao u problem sa policijom u Americi. Opširnije o tome OVDE.

 

Foto: Guliver/Michael Steele/Getty Images

Foto: Guliver/Michael Steele/Getty Images

 

- Agent Rudigera je u Londonu i dogovor između njega i Čelsija samo što nije postignut. Prethodno je već dogovoreno obeštećenje od 38 miliona evra za reprezentativca Nemačke koje će pripasti Romi za njegov transfer.

 

- Volfsburg potpisao Ignasija Kamača iz Malage. Takođe je prethodno doveo i klinca iz Arsenala Kajlena Hajndsa.

 

- Milan pokazao interesovanje za Obamejanga. Novi kineski vlasnici Rosonera su spremni da izdvoje 79.5 miliona evra za napadača Dortmunda, a takođe i da mu daju platu po kojom bi postao najplaćeniji igrač u Seriji A.

 

- Sportski direktor Rome, Ramon Monći istakao je da Rađa Najngolan, koji je na meti Mančester juntajteda, sigurno ostaje na Olimpiku.

 

- PSŽ se umešao u trku s Junajtedom za Džejmsa Rodrigeza, koga takođe želi i Junajted. Takođe ''Sveci'' žele i Filipa Kutinja iz Liverpula

 

- Daglas Kosta je prihvatio prelazak iz Bajena u Juventus. U pitanju bi bila pozajmica od 10 miliona evra, uz mogućnost otkupa od 30 miliona evra.

 

 

- Tomas Lemar je prihvatio uslove koje mu je ponudio Arsenal, ali klubovi još nisu postigli dogovor oko obeštećenja.

 

- Lil je doveo Kevina Malkuita iz Sent Etjena, kojga je takođe želeo i Mančester junajted.

 

- Zvezda je predstavila Branka Jovičića na Marakani. Opširnije o tome OVDE.

 

- Nemanja Radonjić, fudbaler Čukaričkog koji je bio jedna od najvećih želja Zvezde, ostaje na Banovom Brdu ističe Nenad Lalatović. Opširnije o tome OVDE.

 

Transferi, tračevi

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA