NOVO SAPLITANJE ZVEZDE: I crveno-beli kiksnuli pred derbi! (FOTO) (VIDEO)

Crveno-beli nisu iskoristili priliku posle kiksa Partizana protiv Napredka da se približe večitom rivalu na tabeli pred derbi na Marakani slećeg vikenda

  • 12

Fudbaleri Crvene zvezde ponovo su razočarali svoje navijače u 1o. kolu Jelen Super lige! Crveno-beli su na gostovanju u Nišu odigrali samo 1:1 sa Radničkim i tako nisu uspeli da iskoriste kiks večitog rivala kako bi smanjili bodovni zaostatak.

Loša igra i gubljenje bodova crveno-belih u ovoj sezoni više ne predstavljaju iznenađenje, jer je tim sa Marakane u dosadašnjih deset mečeva već izgubio 13 bodova! Nišlije su preko Hadžibulića, koji je bio spretniji u skoku od Krnete, poveli već u 4. minutu, a crveno beli dugo posle toga nismo mogli da se oporave od šokantnog početka utakmice.

Ipak Zvezda je preko Daude uspela da izjednači u poslednjim trenucima prvog dela igre, ali ih taj gol nije pokrenuo da u drugom delu potpuno preokrenu rezultat.

Sredinom drugog poluvremena zbog teške povrede glave krvav i sa zavojem igru je morao da napusti Miloš Ninković, a Gogić koji je umesto "plejmejkera" crveno-belih ušao u igru uspeo je da zatrese mrežu Nišlija! Ipak taj gol je poništen zbog ofsajda iako Dauda koji se nalazio u nedozvoljenoj poziciji nije imao kontakt sa loptom.

Do kraja meča odlične prilike Milijaša, Daude i Arauha golman Radničkog, pa su crveno-beli ponovo pognute glave morali da napuste Čair. Zvezda posle desetog kola zauzima četvrto mesto na tabeli sa 17 bodova, dok su kragujevčani korak ispod sa dva boda manje.

TOK MEČA:

Utakmica u Nišu počela je šokantno po Crvenu zvezdu, jer je domaćin poveo iz prve prave akcije, a strelac je bio Hadžibulić koji je bio bolji u duelu sa Krnetom.

Zvezda je igrala totalno ne povezano, a jedini koji se zapažen pojeinac crveno-belih bio je Abiola Dauda. Dobru igru Nigerijac je krunisao pogodkom u 45. minutu prvog poluvremena i tim rezultatom se otišlo na pauzu.

POLUVREME:

50. minut - Igrač Radničkog Stojanović pao je posle duela sa Vešovićem u kaznenom prostoru crveno-belih, ali sudija nije pokazao na belu tačku.

59. minut - Publika u Nišu može da vidi nervoznu i rastrzanu igru na obe strane terena, a akcije se uglvanom završavaju na ivici kaznenog prostora.

68. minut - Žestok sudar Miloša Ninkovića i jednog igrača Radničkog imao je teške posledice po bivšeg reprezentativca Srbije koji je zbog povrede morao da napusti teren! Ninković je dobio udarac laktom u glavu, od čega mu je pukla arkada, pa ga je sa čalmom oko glave izvela lekarska služba crveno-belih.

82. minut - Umesto Mrđe trener crveno-belih u igru je uveo Onjila, koji se odmah našao u poluprilici, ali su Nišlije prekinule napad Beograđana.

85. minut - Zvezda je propustila najbolju priliku u drugom poluvremenu! Kasalica je sjajno prošao po desnoj strani, a zatim uposlio Daudu koji je promašio loptu kali je ona stigla do kapitena Milijaša koji je šutirao pored gola Radničkog!

86. minut - Sporna situacija u kaznenom prostoru Radničkog! Gol koji je posle gužve postigao Gogić poništen je zbog ofsajda koji je dosuđen daudi, iako napadač crveno-belih nije imao kontakt sa loptom.

92. minut - Posle jedne dubinske lopte u kazneni prostor Radničkog lopta je stigla do Daude, ali je njegov šut sjajno odbranio golman Nišlija.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bobolino

    26. oktobar 2013 | 20:20

    Miric se kurci sa klupe..i dobije karton. Kakav pajser treba da budes, pa da ovo uradis !? Mars iz Zvezde polu-amateri.

  • Draža Mihajlović

    26. oktobar 2013 | 21:33

    Što saplitanje. To je realnost. To su njihove mogućnosti , nemogu više , neznaju više i to je to. Od ovog tima i ovog sklopa stručnog štaba i vođstva Zvezde nemože se više očekivati. Trebalo bi promeniti Min 70% svega , uložiti pare i staviti sve na zdrave noge. To je očigledno nemoguće , tako da možemo očekivati dalje propadanje kluba na domaćoj sceni , a o internacionalnoj je suludo i razmišljati. Zvezda je momentalno jedan lokalni klub sa nepremostivim problemima. Da nebude zabune imam člansku kartu Zvezde iz 1959 , kad sam se i rodio . Ovo je realno sagledavanje stvari , sviđalo se to nama ili ne .

  • delijesever1989

    26. oktobar 2013 | 20:16

    Klasika.krneta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA