Vilotić igrao sa Zidanom, Maldinijem, Ronaldom, Nedvedom, Makeleleom... (VIDEO)

U Bernu je odigran meč protiv siromaštva, koji su organizvali Zidan i Ronaldo sa prijateljima, a na drugoj strani je protivnik bio Jang Bojs. Ne propustite da se prisetite majstorija i Gatuza, Zambrote, Vijere, Ljunberga...

  • 1

U švajcarskom Bernu su se sastale legende svetskog fudbala u borbi protiv siromaštva. Sam pogled na imena koja su besmrtna u istoriji fudbala već oduševljava javnost širom sveta, a tek njihov performans na terenu predstavlja pravo uživanje za sve koji ne mogu da žive bez najvažnije sporedne stvari na svetu.

Ronaldo i Zinedin Zidan su ponovo, po 11. put, okupili prijatelje za humantiarni meč, sada za pomoć narodu na Filipnima zbog katastrofalnog zemljotresa, a protivnik je na drugoj strani bio Jang Bojs. Čast da igra za švajcarskog prvoligaša imao je srpski internacionalac, Milan Vilotić, tik uz slavnom Štefana Šapiuze.

Meč protiv siromaštva je sudio Pjerluiđi Kolina, a među prijateljima Ronalda, koji su slavili rezultatom 8:6,0 po prvi put je bila i jedna žena, Brazilka Marta, višestruka osvajačica Zlatne lopte.

Ovako je izgledao sastav ekipe "Ronaldo, Zidan i prijatelji": Nikopolidis, Salgado, Kanavaro, Jero, Maldini, Gatuzo, Nedved, Figo, Zidan, Ronaldo, Šuker. U igru su ulazili: Kudićini, Zambrota, Karager, Fereira, Kouto, Vijera, Pires, Karembe, Paulo Souza, Ljunberg, Mendijeta, R. De Bur, Solari, Nakata, Mekmanaman, Makelele, Šukur, Đorkaef, Vijeri, Elber, Nunjo Gomeš, Marta.

Golovi: Zidan 43, 48, Đorkaef 67, 79, Vijeri 49, 56, Kahan Šukur 76, Nunjo Gomeš 87 - Šapuiza 12, 32, 37, Kubo 66, 88, Manjin 63.

Legende su još jednom pokazale klasu, ne propustite da se prisetite zbog čega su najbolji.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA