≫ 

"Novak? Pustio je Endija da pobedi!" Legendarni Bojsi iz Mućki o "tajni" Đokovića, Zvezdi i kriketu

Takođe, čuo sam da je i Novak želeo da nas upozna ovde - kaže Džon Čalis, proslavljeni glumac

  • 18

Džon Čalis, čuveni Bojsi iz britanske hit serije "Mućke" ("Only fools and horses"), boravi ovih dana u Srbiji, gde snima svoj dokumetarac "Biti Bojsi u Beogradu" što je bila idealna prilika da sa njim, pored neverovatnih anegdota koje je imao tokom snimanja serije, porazgovaramo i o sportu koji je njegova strast. 

Tako popularni Bojsi na početku razgovora za Telegraf objašnjava ljubav prema kriketu i Arsenalu, i nedavno stečene simpatije prema Crvenoj zvezdi.

- Kriket? Pa, ja sam Britanac. Svi Englezi vole kriket. Igrao sam kriket u školi, ali i posle nje. Postao sam stvarno dobar u njemu. To je sjajna igra. No, i fudbal je. Ovih dana bili smo na stadionu Crvene zvezde. Kakav pogled! Kakav veličanstven pogled! Jedan od najboljih pogleda koje sam ikada video sa fudbalskog stadiona.

Džon Čalis Bojsi Džon Čalis; Foto: Telegraf.rs

Ipak, otkriva, da nije stigao da uživo pogleda mečeve Arsenala i Crvene zvezde u Ligi Evrope pre tri godine.

- Ne, gledao sam samo delove. Ova tima igraju u istim bojama, crvenoj i beloj, tako da sam se osećao kod kuće. Na stadionu su bili vrlo gostoljubivi.

Kako je trenutno aktualan Australijan open, i finale u kojem će igrati Novak Đoković protiv Dominika Tima, Čalis je otkrio za koga navija, baš kao i "šaljivi detalj" u kojem je srpski teniser pomogao Mareju.

- Da, Novaka, da gledao sam njegove mečeve. To je dobar tenis, drugi najbolji koji sam gledao. Pratio sam ga i znam da je pustio Endija Mareja da pobedi. To je bilo vrlo plemenito od njega: "Tvoj je red, Endi". Takođe, čuo sam da je i Novak želeo da nas upozna ovde, ali nažalost imao je druge obaveze. Fantastičan igrač.

(Saša G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljudina

    31. januar 2020 | 17:26

    I ne samo da je pustio Mareju , pustio je i Cilicu...pokazace vrijeme..tad su i jedan i drugi / endi i marin / osvajali turnire...ipak je novak Srbin sto u prevodu znaci covjek , ljudina...

  • EpitelN

    31. januar 2020 | 17:07

    Marakana rodjaci!

  • X

    31. januar 2020 | 17:21

    Najbolja humoristicka serija (mucke) koju sam ikad gledao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA