Otvorene prijave za volontere za Svetsko dvoransko prvenstvo u atletici

Beograd će 2022 biti domaćin možda i najvećeg sportskog takmičenja ikada odigranom u našoj zemlji

  • 0
Pokretanje sata na terazijama, Atletika Ftoo: Nikola Tomić

Beograd se priprema za organizaciju jednog od najvećih sportskih događaja ikad održanih u našoj zemlji - Svetsko dvoransko prvenstvo u atletici, koje će biti održano od 18. do 20. marta 2022. godine.

Organizatori takmičenja otvorili su od danas, 5. maja prijave za volontere koji su željni da se prijave za rad na organizaciji najvećeg atletskog takmičenja ikada održanog u Srbiji.

Ovakav događaj se ne može uspešno organizovati bez podrške velikog broja volontera, a prijave za volontere biće zatvorene 30. decembra.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sajta Svetskog atletskog prvenstva u dvorani Beograd22. Prijave su otvorene za sve državljane Republike Srbije starije od 15 godina i sve strane državljane, koji se prema zakonodavstvu svoje države smatraju punoletnim.

- Cilj nam je da privučemo što više mladih ljudi. Kroz volontiranje na Svetskom atletskom prvenstvu u dvorani Beograd22 će im biti pružena prilika da steknu novo iskustvo, nove prijatelje i da rade u velikom i složnom timu, sa idejom da se posao obavi na što bolji način. Kroz sve to dolazi i do puno osmeha, druženja i prelepih uspomena, kojih će biti već kroz pripreme za takmičenje, radionice i tim bildinge - rekla je Maja Antonić menadžer sektora volonteri.

Planirano je da na organizaciji Prvenstva volonteri budu angažovani u 11 različitih sektora.

Beograd će biti domaćin Svetskog atletskog prvenstva u dvorani od 18. do 20. marta iduće godine, u Štark areni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA