≫ 

Prvi dan bez Barbare Šet u studiju na AO: Nova lepotica se savršeno uklopila sa Vilanderom

Alize Lim je na smaom startu voditeljske karijere dobila značajnu ulogu

  • 2
Alize Lim Printskrin: Eurosport Video

Godinama unazad navikli smo da u studiju Australijan opena gledamo Barbaru Šet i Matsa Vilandera, kao sjajan teniski tandem u specijalnim emisijama Eurosporta!

Međutim, ovaj turnir 2022. godine doneo nam je je neke novine s obzirom na to da smo prvog dana videli novo lice umesto Barbare - Alize Lim! U pitanju je devojka NBA zvezde Tonija Parkera koja još nije završila sa igračkom karijerom, mada više od godinu dana nije zaigrača na terenu.

Lim je svojevremeno bila 148. teniserka sveta, ali je pre tri godina "usporila" kada je u pitanju igračka karijera - i to zbog povrede lakta. U međuvremenu se okrenula radu na televiziji i uspela je brzo da se domogne velike scene.

- Još volim tenis, to je moja prva ljubav i strast i osećam da mi je u krvi. Jednostavno ne mogu to da pustim, jer mi i dalje nedostaje da igram turnire - rekla je Alize.

Činilo se da će Alize biti samo ispomoć Barbari i Matsu, ai je, eto, već na startu dobila priliku da vodi emisiju, dok je Barbara, s druge strane, dobila nešto drugačiju ulogu i počela je da komentariše mečeve i više ide na teren.

Alize su pre nekih sedam, osam godina smatrali za jednu od najlepših teniserki sveta i poredili su je sa Anom Ivanović. svojevremeno je bila u vezi sa teniserom Žeremijem Šardijem, da bi od početka 2021. godine uplovila u romansu sa Parkerom.


Video: Pogledajte sletanje i Novakov dolazak u Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA