Haos na MMA turniru: Muškarac izvadio pištolj i pucao pored ringa tokom borbe, publika vrištala

U pitanju su amaterske borbe u SAD

  • 0
MMA Printskrin: Instagram/hectorlombard

Velika panika viđena je nedavno na jednom amaterskom MMA takmičenju, kada je nepoznati muškarac izvadio pištolj i pucao u plafon!

Sve se desilo u Pal Biču na Floridi, a pucnju je prethodila svađa grupe muškaraca. Naime, jedan od nji je najpre bacio stolicu među ljude, stiglo je i obezbeđenje, dok je spiker preko zvaničnog razglasa pokušao da umiri situaciju.

Činilo se da je uspeo u tome, ali je pomenuti muškarac izvadio pištolj, opalio metak i tako izazvao haos publike. Čulu su se vrisci, evakuacija je vrlo brzo započeta, a na lice mesta je stigla i policija.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Hector Lombard (@hectorlombard)

Događaju je pristustvovao i bivši UFC borac Ektor Lombard koji se oglasio putem Instagrama posle incidenta i pored video snimka je napisao:

- Ovaj momak je upravo pucao iz pištolja usred meča u amaterskoj kategoriji. Sramotno i kukakvičko ponašanje upropastilo je sjajnu noć i borbu.

Američki mediji navode da policioja istražuje dva pucnja, mada se na snimku čuje i vidi kako je ispaljen samo jedan hitac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA