≫ 

Srpskog MMA borca zadesio baksuz: Rakić bio na četiri minuta od meča za titulu, a onda mu je ispalo koleno

Jan Blahovič je imao mnogo, mnogo sreće

  • 1
Jan Blahovič Foto: Youtube / Printscreen

Jedan od najboljih srpskih MMA boraca u ovom trenutku, Aleksandar Rakić je na vrlo nesrećan način završio svoju borbu protiv Jana Blahoviča koja je dugo bila najavljivana kao veliki spektakl. Pobedom bi se izborio za šansu da izazove šampiona, Glovera Tešeiru i bio je jako blizu toga, ali je imao taj baksuz da mu je koleno u odsudnom trenutku iskočilo iz ležišta, posle čega je morao da preda borbu.

Bio je Rakić daleko bolji u oktagonu od Blahoviča, ali je usled ogromnog broja "lou-kikova" koje je konstantno zadavao pomenuti Jan, našem borcu počelo da otiče koleno. U trećoj rundi ono je samo ispalo iz ležišta uz jako bolnu grimasu našeg borca.

Poljak je od našeg sjajnog Rakića zadobio i posekotine iznad levog oka, zbog čega će sigurno dodatno pamtiti ovu borbu, ali se taj presudni momenat desio na oko četiri minuta pred kraj borbe. Da stvar bude gora, moguće je da će Aleksandra sada sačekati i neka duža pauza.

Lekari spekulišu da je povredio prednji ukršteni ligament i sada je borba za titulu još dalje. Međutim, znajući da je Aleksandar Rakić veliki borac, ne treba sumnjati da će se vratiti još jači. Sa druge strane, videćemo kako će Blahovič provesti u borbi za titulu, kada ni u ovoj nije uspeo da se pokaže i dokaže.

Video: Aleksandar Rakić: MMA liga Srbije prava prilika za mlade borce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brajan

    15. maj 2022 | 08:52

    Nije bio na cetiri minuta do meca za titulu vec dve runde i cetiri minuta posto su trebali da rade pet rundi...brz oporavak aleks...glavu gore legendo samo ces uzimanje pojasa odloziti za kraj 2023💪💪💪💪💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA