≫ 

Pojavio se video skandaloznog penala i cirkusa iz Subotice: Sad je jasno zašto su igrači Borca toliko poludeli! (VIDEO)

Glavni arbitar Milan Ilić lošom odlukom upropastio utakmicu i izazvao skandal o kome će brujati Evropa

  • 67

Neviđena sramota dogodila se u Subotici na utakmici između Spartaka i Borca, gde smo videli pravi cirkus u režiji arbitra i fudbalera ekipe iz Čačka.

Naime, sve je izazvala odluka arbitra Milana Ilića u završnici prvog poluvremena, kada je dosudio penal za Subotičane pri vođstvu Borca od 1:0.

>>> Nezapamćeni skandal u Subotici: Ovo što je golman Borca radio svaki put kada je lopta došla do njega, nije viđeno u istoriji fudbala (VIDEO)

Čečarić je tada bio u prodoru i pao je posle kontakta sa Propadalom u kaznenom prostoru, a arbitar je bio neumoljiv i pokazao je na penal.

Ipak, najspornija je odluka da dopusti Čečariću da dođe do kaznenog prostora, jer je pre toga igrao rukom, zatim napravio faul i oborio rukom igrača Borca, pre nego što je krenuo ka kaznenom prostoru.

Da postoji elemenata za penal, postoji, ali je nejasno zbog čega igra pre toga nije prekinuta kada je fudbaler Spartaka napravio očigledan faul nad igračem Borca.

Upravo zbog toga su igrači Borca protestovali sa toliko naboja i tenzije, da su odmah dobili dva direktna crvena kartona zbog reči izrečenih sudiji.

Printskrin: Youtube/Sportnetwork TV

Verovatno bi ih bilo i više, da na teren nije utrčao i trener Borca Igor Spasić, koji je pokušao da smiri svoje igrače, naročito golmana Vladimira Bajića.

Cirkus je potrajao nekoliko minuta, a nastavio se i početkom drugog poluvremena. Ono nije odmah počelo zato što su igrači Borca seli na travu i okrenuli protivnicima leđa.

Nakon toga je golman Čačana vršio neviđenu opstrukciju igre tako što je ispucavao loptu preko tribina kada god bi ona došla do njega.

Sve je na kraju završeno još jednim penalom za Subotičane, koji su na kraju pobedili sa 3:1. Ipak, posle ove utakmice najmanje će se pričati o golovima i rezultatu.

Utakmici su prisustvovali i engleski skauti, koji će imati o čemu da pričaju u svojoj domovini i nema sumnje da će ovaj cirkus i sramota da odjeknu širom Evrope.

Pogledajte video najzanimljivijih detalja sa utakmice u kome je najmanje bilo fudbala:

Sve počinje od 3.08, neposredno pre penala za Spartak:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    20. novembar 2017 | 12:18

    Zasto igraci Borca nisu seli na teren i okrenuli ledja kada im je zvezda dala gol iz ofsajda i kada im je sudia Obradovic, takodje, dodelio crveni karton jednom igracu, a da ni on ne zna zasto? Zasto tada nisu sedeli? Inace nije ovo nista cudo, osim sto se radi o zvezdinim filijalama. Zvezda ih toliko ima da je zaista smesno kako su prosle godine izgubili titulu. Ali nadje se osim Partizana valjda i Vozdovac koji nece da im se sklanja. Znamo svi da su mesta Jagodine i OFK Beograda (u zvezdaninom klanu), po ispadanju iz "Super lige", popunili Radnicki iz Nisa i Cukaricki. Dok se god ne kazni najvece zlo srpskog fudbala (citaj zvezda) ovako ce se desavati na fudbalskim terenima kod nas.

  • Nscz

    20. novembar 2017 | 08:32

    Jel to partizan igrao u Subotici?

  • Mile zemljoradnja

    20. novembar 2017 | 00:46

    Goša KRALJ!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA