≫ 

U Legiji vlada rasulo, Zvezdi se sve otvorilo: Izjava Miroslava Radovića otvorila Pandorinu kutiju u Varšavi! (VIDEO)

Sve se idealno otvorilo Zvezdi!

  • 5

Fudbaleri poljske Legije poraženi su od Spartaka iz Trnave sa 2:0 u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, pa su sada u bezizlaznoj situaciji pred revanš.

Ništa nije funkcionisalo u igri poljskog velikana, što je slovački tim i te kako znao da kazni.

Dve odlične šanse su iskorišćene, disciplinovana odbrana lako je rešavala sve probleme i izlazila na kraj sa stihijskim i neorganizovanim napadima Legije.

Nakon meča, lider Miroslav Radović delovao je prilično depresivno, a da je sve naelektrisano u svlačionici, potvrdio je izjavom.

- Imamo problem, neću da kritikujem defanzivce, krivica je na svima, ali smo ostavili previše prostora rivalu. Trener je taj koji selektira, delovali smo slabo kada nemamo loptu, dozvoljavamo mnogo i svako ko hoće, može da iskoristi naše mane - počeo je Radović priču posle meča.

Usledilo je i pitanje o treneru Deanu Klafuriću, kome preti otkaz. On je od 2017. u timu kao asistent, dok je tek 4. juna ove godine zvanično postao prvi trener tima. Od aprila je do juna vodio tim kada vršilac dužnosti, umesto Romea Jozaka koji je dobio otkaz.

- Ne znam da li će voditi ekipu u revanšu, to je teško pitanje. Igram za Legiju godinama i prva osoba koja gubi posao jeste trener.

Da li ste se sukobili sa njim?

- Ne, to nije tačno. Moramo da igramo bolje, da se izdignemo, jer ovo je izgledalo užasno.

Šta su vam rekli navijači?

- Mogli ste i sami da čujete. Došli su da nas podrže, i šta su mogli da vide? Jedan naš šut posle slobodnog udarca. To nije dovoljno, hoćemo da pobedimo, a ne pravimo šanse i opet gubimo sa više od jednog gola razlike. Spartak se dobro spremio, nisu nas se plašili.

Situacija se odvija idealno po Zvezdu, koja je održala čas Suduvi sa 3:0, a koja se ukršta dalje sa Legijom ili Trnavom.

Crveno-beli su već imali nešto lakši posao jer je Suduva napravila prvorazrednu senzaciju izbacivanjem APOEL-a, a sada će sigurno navijači priželjkivati Trnavu, više nego Legiju koja je ipak renomiran rival.

Ako crveno-beli nastave da igraju kvalitetno kao protiv Litvanaca, vrata barem Lige Evrope su sigurno otvorena.

VIDEO - Žurka pred severnom tribinom posle Suduve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anzj

    25. jul 2018 | 08:43

    Prvo ne dizite Zvezdu u nebesa to nam ne treba,drugo ne pitajte propale grobare za nas!

  • Милош

    25. jul 2018 | 08:59

    Гледао сам синоћ Спартак Трнаву против Легије, веома добра екипа, нимало наива, одлично изгледају и хоће да играју фудбал.... Биће занимљиво....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA