≫ 

Liverpul je kaznena ekspedicija, razgoropadio se i Šaćiri! Siti gazi, a Junajted nastavlja da se blamira (VIDEO)

Murinju se sve ozbiljnije drma klupa, dok lideri šampionata nastavljaju da gaze svoje rivale

  • 1

Fudbaleri Liverpula nastavljaju da gaze protivnike u Premijer ligi, a moć Klopove ekipe sada je osetio Sautempton, koji je na Enfildu pao već posle prvih 45. minuta, tokom kojih su "Crveni" postigli tri gola i na kraju sačuvali rezultat i prvo mesto na tabeli sa maksimalnih 18 bodova iz šest utakmica.

Liverpul je već od 10. minuta vodio, pošto je Hoet nespretno intervenisao pred golom i ubacio loptu u svoju mrežu. Prednost je uvećao Matip posle korkera koji je izveo Aleksander Arnold u 21. minutu. Štoper iz Kameruna se sjajno snašao i glavom zakucao loptu u mrežu.

Na isteku prvog poluvremena sjajno je Đerdan Šaćiri izveo slobodan udarac, ali je lopta posle prečke pala tik ispred gol linije, a onda je na nju naleteo Salah i ubacio je u praznu mrežu.

Crveni su posle toga spustili tempo u drugom poluvremenu i bez problema sačuvali prednost, dok se rezultat nije menjao, iako je u nekoliko navrata Liverpul preko Salaha i Milnera imao šanse da uveća prednost.

Izuzetno efikasni bili su i fudbaleri Mančester Sitija koji su na gostovanju Kardifu slavili sa 5:0.

Aguero je otvorio goleadu pogotkom u 32. minutu, nakon toga je u 35. minutu Bernardo Silva postigao prelep gol glavom, bez gledanja okrenut golu, da bi na isteku prvog poluvremena Gundogan sjajnim šutem sa ivice kaznenog prostora postigao treći gol za "Građane".

U drugom poluvremenu je Rijad Marez postigao još dva gola i postavio konačan rezultat.

Dok vodeće ekipe igraju nezaustavljivo, Mančester junajted se još jednom obrukao, pošto je na svom terenu remizirao sa Vulverhemtponom (1:1).

Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug

Delovalo je da će na povratku Ser Aleks Fergusona na tribine Old Traforda, nakon što se legendarni trener Crvenih đavola oporavio od moždanog udara, Junajted zabeležiti pobedu, ali je ponovo viđena blamaža Murinjove ekipe.

Fred je u 18. minutu dao lep gol i nagovestio dobar dan za Junajted, ali je Mutinjo bombom u 54. minutu izjednačio i ispostavilo se, postavio konačan rezultat utakmice.

Junajted je ponovo delovao kao ekipa koja nema "glavu i rep" i sve je veće nezadovoljstvo prema Žozeu Murinju, što među navijačima, a takođe i među nekim igračima, od kojih prednjači Pol Pogba.

Barnli je ubedljivo savladao Bornmut sa 4:0, Lester je slavio sa 3:1 protiv Hadersfilda, dok su Kristal Palas i Njukasl remizirali bez golova.

Prethodno je Fulam golom Mitrovića došao do remija protiv Votforda na svom terenu.

Totenhem je u poslednjoj utakmici subotnjeg programa savladao Brajton na gostovanju sa 2:1. Kejn je sa penala u 42. minutu "otvorio" domaćine, dok je u 76. minutu Lamela postigao gol za 2:0.

Brajton je uspeo samo da u nadoknadi preko Nokarta dođe do utešnog gola.

Premijer liga, 6. kolo:

Subota:

Fulam - Votford 1:1

(Mitrović 78 - Grej 2)

Barnli - Bornmut 4:0

(Vidra 39, Lenon 41, Barns 83, 86)

Kardif - Mančester Siti 0:5

(Aguero 32, Silva 35, Gundogan 44, Marez 67, 89)

Kristal Palas- Njukasl 0:0

Liverpul - Sautempton 3:0

(Hoet 10. ag, Matip 21, Salah 45+3)

Lester - Hadersfild 3:1

(Ikenačo 19, Medison 66, Vardi 75 - Jorgensen 5)

Mančester junajted - Vulverhempton 1:1

(Fred 18 - Mutinjo 53)

Brajton - Totenhem 1:2

(Kejn 42. pen, Lamela 76 - Nokart 90+3)

Nedelja:

Vest Hem - Čelsi 14.30

Arsenal - Everton 17.00

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Steta

    22. septembar 2018 | 19:58

    Od kad je otisao Ferguson Mancester je drugi klub....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA