≫ 

To se zove golgeterski instinkt! Prekinuo ukazivanje pomoći saigraču, da bi zatresao mrežu (VIDEO)

Napadač je procenio šta je u tom trenutku bio prioritet, i nije pogrešio - dao je gol za pobedu

  • 0

Fudbaler Makabi Petah Tikve Habib Habibu proslavio se golom koji je njegovom timu doneo tri boda na gostovanju Makabi Netanji. 

Bio je to jedini pogodak na utakmici, postignut u neobičnim okolnostima.

Naime, u toku akcije koja je kasnije rezultovala golom, Habibu je pomagao saigraču koji je ležao, pokušavao je da ga pridigne, ali nije imao mnogo uspeha u tome.

U jednom trenutku je i mahanjem alarmirao lekare da pripomognu, jer je situacija bila ozbiljna, i baš tada, kraičkom oka, zapazio je kiks golmana Netanje - a onda munjevito odreagovao. 

Loptu, koja je iskliznula iz ruku čuvara mreže, Habibu je sproveo u mrežu, a potom, ni ne slaveći gol, vratio se kod saigrača da ga oporavlja.

Siti je u boljoj formi, naravno, ali Junajted dolazi gradskom rivalu posle čudesne pobede nad Juventusom u Torinu. Ako verujete u novo iznenađenje Žozea Murinja, kvota na dvojku je čak 7,75! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Mančester Junajted.

 Fulam je u velikoj krizi, Fulam ide na noge Liverpulu, posle poraza Redsa na Marakani, i čini se da se Jokanoviću i Mitroviću ne piše dobro. Kvota na keca, uz ukupno bar četiri gola (1&4+) je 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Fulam.

Posle poraza od Junajteda, Juventus ide na noge Milanu, a kvota da će uspeti da slavi na San Siru je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Juventus.

To se zove napadač!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA