≫ 

Barsa menja ime stadiona, navijači ogorčeni: Ovako će se ubuduće zvati Kamp Nou!

Katalonci ponovo popuštaju pred "pritiskom miliona"

  • 3

Barselona je odlučila da popusti pred milionima koji su na njenom stolu i posle reklame na dresu, odlučila je da prihvati i promenu imena stadiona.

Katalonci su dugo odolevali pred iskušenjem da stave reklamu na svoj dres, a to je učinjeno stidljivo, prvo kroz reklamu za Unicef, da bi zatim došli Katar Ervejz, zatim i aktuelni Rakuten, kroz ugovore vredne milione evra.

Takav je i ugovor koji je na sto Katalonaca stavila farmaceutska kompanija Grifols, koja će postati jedan od glavnih sponzora Barse, ako dođe do dogovora.

Pregovori su u završnoj fazi, i očekuje se da sve bude zvanično do kraja godine. Klub bi godišnje samo za promenu imena stadiona dobijao 20 miliona evra godišnje. Pošto bi ugovor bio potpisan na 20 godina, to bi značilo 400 miliona evra u kasu Barselone.

Navijači ipak nisu oduševljeni. Žele da Kamp Nou zadrži svoje tradicionalno ime i ističu da je ovo izdaja ideala zarad novca u modernom fudbalu.

Ukoliko Barselona prihvati ugovor, stadion će se ubuduće zvati Kamp Nou Grifols.

VIDEO: Lionel Mesi dribla psa i prodaje mu fore

Lion je priredio senzaciju kada je u 1. kolu pobedio Siti u Engleskoj, i sigurno će Građani imati strašan motiv za revanš. Kvota na dvojku uz bar tri gola (2&3+) je 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Lion - Mančester Siti.

Eibar je išamarao Real za vikend sa 3:0, i Santijago Solari i njegova ekipa moraju da poprave utisak u Rimu protiv Rome. Kvota na dvojku je 2,15, na keca 3,35, a na iks 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Roma - Real Madrid.

Junajted igra ključni meč za plasman u osminu finala jer ako večeras ne savlada Jang Bojs, u poslednjem kolu će morati da izbegne poraz na gostovanju Valensiji. Kvota na pobedu Đavola bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Mančester Junajted - Jang Bojs.

Kvota da će večeras Levandovski (Bajern - Benfika), Ronaldo (Juventus - Valensija) i Aguero (Lion - Man. Siti) dati bar po gol je 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na Ligu šampiona.

Jokić na Lebrona večeras! Denver čeka Los Anđeles Lejkerse, a kvota na keca je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za NBA ligu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ee

    27. novembar 2018 | 12:02

    Neke stvari ne treba menjati ni za kakav novac... Kamp Nou Grifols .. odvratno

  • DARKO 100%

    27. novembar 2018 | 10:47

    Kako jedna rec moze da promeni istoriju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA