≫ 

Batu Mirkovića preplavile emocije posle pitanja novinara: Teško mi je kad igram protiv njih, tamo sam naučio najviše o životu i fudbalu (VIDEO)

Trener crno-belih odmeriće snage sa ekipom u kojoj je ponikao kao igrač

  • 4

Fudbaleri Partizana gostuju Radu na Banjici u nedelju od 17 časova (Arena sport 1), a trener Zoran Mirković rekao je da duel protiv Građevinara kod njega budi posebnu emociju.

- Ima emocija, naravno, to je moj klub, ja sam tamo ponikao, napravio prve fudbalske korake. Možda je to i klub u kome sam najviše naučio o fudbalu i životu. Radujem se viđanju sa tim ljudima, kad treba da ukrstimo koplja nije mi najdraže - rekao je trener Partizana, koji je svestan da duel na Banjici neće biti lak za njegov tim.

- Ostale su nam još dve utakmice do kraja polusezone. Rad je jedna čvrsta i perspektivna ekipa, čije mesto na tabeli ne odražava pravi kvalitet. Očekuje nas teška utakmica, mi idemo na pobedu, kao i uvek. Oni se grčevito bore za opstanak u ligi, sigurno da neće biti lako - rekao je Mirković, koji je potvrdio i da Marko Janković neće biti u konkurenciji za tim.

- Marko Janković je još aut, ostali... videćemo posle treninga - rekao je Mirković, koji nije pomenuo i da je povređen Aleksandar Šćekić, koji takođe neće biti u konkurenciji za tim.

Pogledajte celu konferenciju:

VIDEO: Pogledajte Partizanov akvarijum u kome je i Saša Ilić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KaraDjordje

    8. decembar 2018 | 14:08

    E Bato, Bato, i mene preplavile takodje emocije, kad se samo setim kakvu je lepu knjigu napisao Lotar Mateus inspirisan utakmicama Partizana i Rada.

  • Cubaka

    8. decembar 2018 | 14:05

    Bato ne brini, javio se Djuka, kaze samo im reci pre utakmice : "Mi smo Partizan i idemo po protivnika".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA