Utakmica Partizana i Mačve nije registrovana!

Posle dosta buke oko meča koji je odigran po lošem vremenu, čeka se epilog komisije

  • 19

Direktor Superlige Vladimir Bulatović iskoristio je mogućnost da odloži regustraciju meča Partizana i Mačve, koji je odigran minulog vikenda.

Naime, utakmica je završena 0:0, a odigrana je po lošem vremenu i velikom snegu iako su ostale utakmice odložene. Partizan je uložio žalbu i tražio poništenje meča i ponovono igranje.

Međutim, direktor Superlige je odložio registraciju dok komisija ne donese odluku.

- Ne postoji argument da se utakmica ponovi. Dali su izjavu da utakmica može da se igra. Partizan je sam tražio da se meč igra u petak. Žao mi je što su se našli u ovakvoj situaciji, ali pre početka utakmice je bilo povoljno za igru - rekao je Bulatović još ranije za Sportski žurnal i dodao:

- Male su šanse, ali postoji komisija koja odlučuje.- rekao je Bulatović pre dva dana, ali je kasnije odlučio da ne  registruje utakmicu dok se situacija ne raščisti.

Foto: Partizan.rs

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor1

    20. decembar 2018 | 21:58

    Hoće li više istupiti iz lige?

  • Cubaka

    20. decembar 2018 | 22:21

    Nema potrebe da se igra nova utakmica, treba samo da nastave od 90-og minuta i sudija neka produzi dok Patlidzan ne postigne gol, isto kao i na sijaset predhodnih utakmica.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    20. decembar 2018 | 22:37

    А како треба да се региструје утакмица ако домаћин не припреми терен и не обезбеди услове? Ако региструју са 3:0 за госте, онда је у реду. Све остало је помоћ њима да не испадну у трци за Нишлијама који су на +6. Нама ништа не значи, јер смо за њих и бодовно и свакако недодирљиви. У овом случају само гледамо працедност..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA