Ovako je i Kompani uleteo Salahu: Redsi besni zbog crvenog kartona koji je olakšao posao Sitiju! (VIDEO)

Previše je sličnosti u ovim situacijama...

  • 2

Fudbaleri Mančester sitija od 19. minuta meča su imali igrača više protiv Vulvsa, pošto je Boli dobio opravdano crveni karton zbog brutalnog starta.

Ipak, to je odmah pokrenulo navijače Liverpula, koji su besni zbog situacije iz prošlog derbija upravo sa Građanima, kada je na identičan način uklizao Kompani dok je Salah vodio loptu.

Egipćanin je u poslednjem trenutku ipak odskočio i izbegao povredu, a Kompani se izvukao bez najstrože kazne.

Progledalo mu se kroz prste, a situaciju protiv Vulvsa mnogi potežu kao argument da je Liverpul oštećen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UŠATI i mali partizai

    14. januar 2019 | 23:02

    Eto kako se sve to pažljivo prati, a kada je Salah u Liverpulu nagazio Borjana, što je prema propisima, direktan vrveni karton, tada kao i sada o tome se ćuti!? O dosuđrnim penalima i o nedosuđenom u Bg, i o tome se zvanično ćuti, trebalo je intervenisati kod UEFA, zarad budućeg vremena!

  • Blagooo

    15. januar 2019 | 09:01

    Kompani startuje nogom koja je bliza podlozi, samim tim I start je manje opasan, ovaj nesrecnik iz vulvsa strainer tzv gornjom nogom otvorenim djonom sto je direktan crveni karton!!! Voleo bih da liverpul osvoji ligu( iako sam fan MUTD) ali treba Biti malo realan,malo imati nekog znanja pa onda pisati I komentarisati be samo praviti neke terija zavere!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA