≫ 

Barselona pokazala silu, šest golova u mreži Sevilje, Betis prošao u polufinale Kupa

Katalonci su imali zadatak da nadomeste 0:2 iz prvog meča u Sevilji, a to su uradili ubedljivo

  • 0

Fudbaleri Barselone plasirali su se u polufinale Kupa Španije, pobedivši Sevilju sa 6:1 uz dva gola Kutinja i po jednog Rakitića,Roberta, Suareza u Mesija.

Katalonski klub poveo je u 13. minutu golom Filipa Kutinja iz penala, a na poluvreme je otišal sa 2:0 pošto je prednost ekipe duplirao Ivan Rakitić pogotkom u 31. minutu.

Domaćinu prednost sa poluvremena nije bila dovoljna da se plasiraju u polufinale bez produžetaka, pa su rešili da brzo dođu do novih golova. Kutinjo je postigao drugi gol u 53, a samo minut kasnije strelac je bio i Serhi Roberto.

Foto: AP/Tanjug

U 67. minutu Sevilja je došla do tračka nade preko Arane, ali nije imala snage da postigne još neki gol. Barselona je nastavlja da napada i na kraju su Suarez i Mesi zapečatili sudbinu Sevilje.

U drugom meču Betis je pobedio Espanjol sa 3:1 i tako anulirao remi od 1:1 iz prvog meč,pa se plasirao u polufinale.

Pre Barselone i Betisa u polufinale se plasirala i Valensija, dok svoj četvrtfinalni revanš meč Real Madrid igra u četvrtak, kada gostuje Đironu koju je u prvoj utakmici pobedio sa 4:2.

Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA