≫ 

Sitijev direktor išao zbog Jovića u Lisabon, imao je i šta da vidi!

I Građani bi Srbina

  • 14

Potera za Lukom Jovićem ne jenjava, u trku se sad uključio i Mančester siti, i to ozbiljno, sudeći po tome da je jedan od najviših funkcionera Građana Ćiki Begeristajn bio na licu mesta u Lisabonu u četvrtak uveče, samo zbog srpskog reprezentativca. 

Ovaj nije izneverio, pogodio je mrežu Benfike za svoj Ajntraht što mu je bio već 25. gol ove sezone za nemački tim u svim takmičenjima.

Engleski mediji prenose da je i Siti, poput Bajerna, Barselone i Reala, "bacio oko" na Jovića, uz konstataciju da im top napadač u ovom trenutku nije priroritet, jer su Aguero i Hesus igrači od najvećeg poverenja.

Ipak, borba na četiri fronta koju ove, a i svake sezone vodi Siti, iziskuje više kadrovskih resursa, stoga nikako ne bi bilo iznenađenje ako bi ionako jakoj napadačkoj postavi Sitija bio pridodat još jedan ofanzivac ekstra klase.

Aguero je, na primer, u tom smislu najkritičniji, bio je šest utakmica van stroja zbog povrede, a onda se u duelu sa Fulamom ponovo povredio.

Podsetimo da je Jović ove sezone samo u Bundesligi, na 26 utakmica postigao 17 golova, što ga je preporučilo kremu evropskog fudbala kao potencijalna akvizicija za leto, pri čemu se novac neće žaliti.

Engleski mediji su upoznali tamošnju javnost o Jovićevom slatkom grehu koji je imao kao još omladinac Zvezde, kada je preterivao sa slatkišima zbog čega, između ostalog, i nije uspevao da se nametne kod tadašnjeg trenera crveno-belih onako kako se očekivalo.

VIDEO: Zašto je Zvezda morala da proda Luku Jovića za "siću", a danas Real i Barsa nude za njega 45 miliona evra?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OVERRATED

    12. april 2019 | 08:05

    prica se da ce naj verovatnije uzeti mitrovica

  • РВ

    12. april 2019 | 09:19

    Па баш синоћ и није имао шта видјети. Ништа посебно бар од Јовића. Зато је сигурно видјео оног с хет-триком. За мене баш играчина.

  • nscz

    12. april 2019 | 09:10

    Sto nije isao da gleda Saponjica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA