Srbija ima novog Superligaša, i to iz Bačke Topole

U sezoni 2019/20, Superliga Srbije imaće novog debitanta - TSC iz Bačke Topole!

  • 11

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole je novi Superligaš Srbije. TSC je pobedio Bežaniju u gostima sa 3:2 i plasirao se u najviši rang takmičenja. Inače, ovaj klub je sponzorisan od mađarske vlade, a sa klupe ga vodi nekadašnji fudbaler Partizana Zoltan Sabo.

TSC je prošle sezone odmerio snage sa Superligašima pošto se u Kupu Srbije sastao sa Radom i Crvenom zvezdom. "Građevinari su pobeđeni na domaćem terenu (2:0), dok je Zvezda bila ubedljiva na "Marakani" - 4:1.

Zajedno sa klubom iz Bačke Topole gotovo sigurno će i Javor iz Ivanjice, kojem nedostaje još samo jedan bod u preostala tri kola da bi izborio direktnu promociju.

Podsetimo, timovi plasirani od trećeg do šestog mesta Prve lige Srbije igraće međusobni baraž, a pobednik će se boriti za status superligaša u dvomeču sa 14-plasiranim iz Superlige.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimi

    21. april 2019 | 00:28

    Bravo, samo da je van BG, osim Zvezde, Partizana i nekada OFK-a

  • Burek novinar sa zvezdinog severa

    21. april 2019 | 08:09

    Veliki gradovi Novi Pazar, Uzice , Cacak.... u trecu ligu, sa lepim novim stadionima i reflektorima, sa publikom. A sela bez stadiona i publike u San-dong ligu. Jos samo da Cajetina udje kroz baraz i to je to. Umesto da nam Pirot, Smederevo, Kragujevac, Uzice, Pazar, Cacak, Zrenjanin..... budu prvoligasi, mi cemo imati derbi Backa-Backa Topola

  • Baxter

    21. april 2019 | 01:16

    O ovome je govorio onaj Trifunovic samo je pogresno shvacen! Kod nas u nasoj zemlji madjarska ekipa kao u Makedoniji Skendija, siptarska ekipa, tonemo polako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA