≫ 

Ostaje li Milojević u Zvezdi sledeće sezone? Mrkela dao odgovor na pitanje koje zanima sve Delije! (VIDEO)

Mrkela je prezadovoljan pobedom crveno-belih

  • 5

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su sa 2:1 Partizan  u 160.Večitom derbiju na stadionu Rajko Mitić, a upravo je taj trijumf obradovao sportskog direktora crveno-belih Mitra Mrkelu. 

On je posle meča  pohvalio nastup Ivanića i Vukanovićaa i iskazao nadnje da Milojević ostaje u Zvezdi za nastup u Evropi sledeće sezone.

- Pokazali smo da imamo više kvaliteta i mislim da smo zasluženo pobedili. Vuanović je dobar igrač, znali smo to i kada smo ga dovodili. Igraču je potreban jedan period adaptacije, da se navikne na zahteve trenera, a on je na današnjem meču pokazao svoj kvalitet i ispoštovao zahteve trenera. Pokazao je da je opcija na duže staze. 

Iako ističe da je ceo tim pružio odličnu igru, osim Vukanovića, Mrkala izdvaja i Ivanića kao ključnog fudbalera.

- Ivanić je odigrao dobru utakmicu i kod prvog i kod drugog gola je sjajno asistirao. Sigurno je da smo posle ovog meča bliži tituli.

Ipak, ono što zanima brojne navijače Zvezde jeste odgovor o tome, hoće li Vladan Milojević ostati trener crveno-belih i sledeće sezone.

- Hajde da sada ne pričamo o treneru, ali ja se nadam da hoće - pozitivno je odgovorio sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana.

VIDEO:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milance

    25. april 2019 | 22:08

    Ivanic najbolji danas...marin najgori ali bice najbolji kad bude trebalo i on.sudija za desetku!Savic je nesto gadno uprskao kad nije igrao ali babic odigrao jako korektno

  • e !

    25. april 2019 | 21:51

    doktore ,Ivanić je morao da realizuje onz šansu za 3:0 ,i nije mu prvi put da usere gol šanse...kolko je čekan i plaćen...

  • Bogidelija

    25. april 2019 | 22:59

    Sve mogu da razumem dok nije bilo 2:0 da igras na rezultat.Ali posle 2:0 da uzmemo loptu u nas posed da je cuvamo ako smo ekipa.Pa pgledaj kako igraju dobre ekipe protiv boranije kad povedu.Al ocito da nemamo pravu igru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA