≫ 

Da li je Ihenačo namerno promašio protiv Sitija? Građani ga veličaju zbog nonšalantne reakcije u gol-šansi (VIDEO)

Bivši igrač Sitija u 87. minutu mogao je da postane heroj Liverpula, ali je očajnom završnicom, ipak, obradovao nekadašnji klub

  • 7

Još samo jedna pobeda deli fudbalere Mančester sitija od nove titule u Premijer ligi, tim Pepa Gvardiole je "na mišiće" izvukao tri boda protiv Lestera spektakularnim golom Kompanija u 70. minutu. 

Ali, pravi junak, ako pitate mnoge navijače Sitija, je Keleči Ihenačo - bivši igrač tog kluba!

Napač Lestera je od 80. minuta, kada je zamenio Mejsona, bio na terenu "Etihada". Rodžers ga je uveo da pojača ofanzivu, a Ihenačo je u 87. imao šansu utakmice, koju, mnogi misle i namerno - nije iskoristio.

Pogledajte i sami kako je reagovao fudbaler koji je dve sezone, od 2015-2017, nosio dres Sitija.

Primeteli su mnogi da je Ihenačo, nakon što je dobio loptu pred kaznenim prostorom, nekako nonšalantno "legao" na nju, nije to bio ni izbliza najbolje izveden udarac i šansa je otišla u nepovrat.

Sa njom, vrlo verovatno, i Liverpulova poslednja nada da se na kraju trke ipak domogne toliko čekane titule prvaka Engleske.

Možemo samo da zamislimo kako su reagovali navijači "Redsa" na promašaj Ihenača...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fil

    7. maj 2019 | 00:15

    Gluposti, da je vredeo ostao bi u Siriju. Dunster promašio!

  • Opa

    7. maj 2019 | 02:02

    E ko je imalo igrao,zna da to namerno moze,ali u nekoj drugoj situaciji hahaha.Ima li lepseg trenutka i momenta(80...min.) da se u.ere u Gvardiolu i osveti za teranje iz kluba.

  • Marko

    7. maj 2019 | 05:30

    Ko zna sta se tu desava....oni sinoc izgubili i dobili 5 miliona€ ako siti osvoji titulu. Kad su prodali Mareza, dogovor bio ako siti bude prvi njima 5 milki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA