Olimpijakos rešio da vrati titulu: Doveden bivši reprezentativac Fancuske (VIDEO)

Valbuena za prekid posta od dve godine

  • 0

Nakon sedam uzastopnih titula, drugu godinu zaredom Olimpijakos ne uspeva da osvoji šampionat! Zbog toga su čelnici rešili da sa zvučnim pojačanjem otvore pijacu i na Karaiskakis stadion sleto je nekadašnji reprezentativac Francuske - Matju Valbuena.

Nije više u zenitu, i ne pruiža onako maestralne partije omaleni vezista, ali i sa 34 godine predstavljaće značajno pojačanje za atinske crveno-bele.

U Grčku Valbuena dolazi iz Turske, gde je predhodne dve sezone branio boje Fenerbahčea. Francuz stiže kao slobodan igrač i potpisao je ugovor na godinu dana.

Najbolje partije je pružao na početku svoje karijere dok je nosio dres Olimpika iz Marselja od 2006 - 2014. godine. Prelazi u Dinamo iz Moskve, da bi nakon samo godinu dana još šokantnije pojačao ljutog rivala svog Marselja, Lion.

Bio je tad na udaru navijača Marselja a nešto kasnije i čitave nacije nakon skandala kada ga je Karim Benzema navodno (nikad dokazano) ucenjivao. Tadašnji selektor nije želeo da se bavi tim stvarima pa je obojicu odstranio iz ekipe.

Za Trikolore Valbuena je odigrao 52 utakmice i postiogao 8 golova.

Karim Benzema, Valbuena Foto: AP/Tanjug

Ovo je drugo pojačanje Olimpijakosa nakoj što su doveli golmana Hozea Sa za 3 milion evra iz Portoa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA