Rendžers ne može da preboli, svašta je rekao Ranđeloviću posle Bajerna: Milijaš otvorio dušu odgovarajući na pitanja Delija (VIDEO)

Neki evropski mečevi se ne mogu nikada prežaliti...

  • 2

Legendarni kapiten Crvene zvezde, Nenad Milijaš, oprostio se od aktivnog igranja fudbala završetkom sezone i uoči odlaska na pauzu odgovarao je na pitanja u emisiji „Zvezdaši pitaju“.

Osvajač pet titula i dva nacionalna Kupa u crveno-belom dresu dao je brojne odgovore. Milijaš je tako, između ostalog, pričao o golu za titulu, brojevima koje je nosio u Zvezdinom dresu i posebno kako je imati crveno-belu "desetku" na leđima.

- Zašto će neke utakmice pamtiti do kraja života, kakav je osećaj biti Zvezdina legenda, da li bi voleo svoje naslednike da vidi u Crvenoj zvezdi, kako bi izgledao njegov tim za finale Lige šampiona od saigrača kroz karijeru na Marakani, o dolasku u Ljutice Bogdana i poslednjoj utakmici, trenerskoj karijeri... Nenad Milijaš - iskreno i u metu, kao i uvek - navodi se na sajtu kluba u najavi intervjua.

Milijaš je istakao da ne može prežaliti Bajern i Rendžers, a bilo je i reči o igračima koji imaju najgori muzički ukus...

VIDEO - Milijaš posle trčanja po kiši: To je moje "hvala" svim navijačima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    29. maj 2019 | 12:29

    Velika je sramota zvezdina sto nije bio licenciran za ligu sampiona .Nije odigrao ni jedan jedini minut.Velika sramota za mene kao navijaca zvezde.Nenade izvini.

  • Saša

    29. maj 2019 | 16:56

    Upravu si trebao je da igra barem po 5~10 m. Zaslužio je veran zvezdi naš milijaaaš kapiteeen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA