Ne gledam samo pare, slušao sam srce, a Zvezda je religija: Milojević otvorio dušu Grcima povodom ostanka u klubu!

Emotivan je bio Milojević

  • 9

Trener fudbalera Crvene zvezde, Vladan Milojević, grčkim medijima otkrio je kako je prelomio da ostane u klubu.

Dao je veliki intervju Milojević grčkoj Gazeti, koja je želela da temeljno ispita karijeru trenera koji je veliki trag ostavio upravo u Grčkoj, kao igrač i trener.

- Nije bilo teško odlučiti, Crvena zvezda je veliki klub, klub koji stvara šampione, klub kojem poklanjaš dušu. Nama u Srbiji mnogo znači. To je klub kojem dugujem ceo život, jer sam još kao dečak zbog Zvezde iz provincije došao u Beograd... Emocije tu igraju veliku ulogu, stranac to verovatno ne bi mogao da razume. Zvezda je neka vrsta religije. Obožavamo je. I zato želimo da sve uradimo savršeno, a to isrcpljuje - rekao je Milojević, uz osvrt na bogate istočne ponude.

- U današnje vreme novac igra veliku ulogu, ali jedan sam od ljudi koji ne gleda samo pare, već sluša srce. Zvezda je klub koji volim, kad su me zvali da pomogne prem dve godine šta sam drugo mogao nego da odgovorim? Za nas je to i više od ljubavi. Nije pitanje para. Novac dođe i prođe i da, bilo je ponuda, ali imao sam nešto da završim u Crvenoj zvezdi i nisam mogao sad da odem. Kad budem shvatio da više nisam potreban Crvenoj zvezdi otići ću i prepustiti mesto drugima.

Naveo je Milojevi i da je pre dve godine obećao samo mukotrpan rad, a zatim je Grke zanimalo kako vidi Marka Marina, nekadašnjeg dirigenta Olimpijakosa.

- On je odrastao u Nemačkoj, ali je srpskog porekla, a ovde u Srbiji kažemo: Ako nisi igrao za Crvenu zvezdu nisi ni igrao. Čast je imati ga u timu - dodao je Milojević, uz poruku da će jednom doći u Grčku kao trener, ali da to neće biti skoro.

VIDEO - Pogledajte šta je Milojević uradio s medaljom za 2. mesto čim mu je okačena oko vrata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    31. maj 2019 | 20:11

    Retko koji trener bi ovo uradio,nikolic je brze bolje pobegao za parama Miloje ti si trenerska velicina,ti si bog otac zato te Delije i vole bravo!!

  • LeSa

    31. maj 2019 | 21:15

    Hvala ti za još jednu godinu ma kakva ona bila. Hteli su svi da ostaneš pa posle finala kupa pričaju o tome da treba da ideš. Pravi zvezdaši ti ne zaboravljaju sreću koju si nam dao u nezaboravnim trenucima. LŠ i pobeda nad moćnim Liverpulom! Nikad nismo bili protiv nekoga ko ne zna nego onoga ko ne da svoj maskimum i ne ostavi srce na terenu. Hvala ti Miloje!

  • Večiti podstanar

    31. maj 2019 | 20:51

    Meni neko da da 800,000 rsd za dve godine nebi išao nigde ni za živu glavu a kamo li 800,000€. Što bi,radiš šta hoćeš i kako hoćeš,nikakvu odgovornost ne snosi za loše rezultate i super.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA