≫ 

Uz člansku kartu, flaša pića: Vinari preuzeli klub, dali mu ime Graševina, pa krenuli po titulu!

Formirana je i grupa navijača - Promili

  • 1
Grozđe, branje grožđa, HNK Graševina Vetovo Foto: Tanjug/Dušan Aničić, Facebook/HNK Graševina Vetovo

Hrvatskog sedmoligaša Kamen iz Vetova preuzeo je novi upravni odbor koji je ozbiljno rešio da stabilizuje svoj klub kojem je za početak promenio ime u - Graševina.

Kako prenose mediji u Hrvatskoj, sam naziv kluba nije ni malo slučajan jer je Vetovo, malo mesto između Požege i Kutjeva na obroncima Papuka, poznato po vinogradima i dobrom vinu. Naravno, kako su članovi nove uprave uglavnom vinari koji vole svoj klub, na ovaj način su odlučili i da "porade na marketingu".

Tako, novi naziv sa sobom nosi i novi grb na kojem je uz fudbalsku loptu i grozd. Takođe, odlukom čelnika, svako ko donira više od 15 evra klubu, dobija člansku kartu, ali i flašu graševine. Zanimljivo, formirana je i navijačka grupa Promili koja se da li zbog fudbala ili dobrog vina konstantno uvećava.

Inače. fudbalski klub u Vetovu osnovan je 1955. godine kao NK Sloboda Vetovo, a posle nekog vremena ugašen je zbog nedovoljno sredstava za rad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Косингас

    11. jul 2019 | 22:34

    Сваки клуб у тој држави испред имена има ХНК. Колики комплекс мораш да имаш да испред свега стављаш "хрватско"?! Болест.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA