≫ 

"Nije gotovo!": Nišlije veruju u preokret protiv Flore i nastavak kvalifikacija za LE!

Pred fudbalerima Radničkog je težak zadatak u revanšu

  • 2

Fudbaleri Radničkog pripremaju se za revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv estonske Flore sa željom da nadoknade 0:2 iz Talina i izbore dvomeč sa Ajntrahtom iz Frankfurta u narednoj kvalifikacionoj rundi.

Prvotimac Nišlija Ukrajinac Taras Bondarenko ističe da mu je teško pao poraz u Estoniji, ali i da je optimista pred revanš na Čairu.

- Poraz smo mnogo teško preživeli. Sramota nas je, ali znamo da još ništa nije izgubljeno. Verujemo u našu snagu i u to da možemo da preokrenemo rezultat i prođemo dalje pred našom publikom. Očekujem da ćemo pokazati naš pravi kvalitet i dokazati navijačima da smo zaslužili dres ovog kluba. Floru respektujemo, ali smatramo da možemo da ostvarimo cilj. Niška publika zaslužuje da ima tim koji se bori za njih i koji na svakoj utakmici daje svoj maksimum. Samo tako možemo da se izborimo za ono što smo zacrtali -  rerkao je Bondarenko.

Da podsetimo, južna tribina stadiona Čair biće prazna, pošto je UEFA kaznila Radnički zbog neprimerenog transparenta i upotrebe pirotehničkih sredstava na meču protiv Makabija pre godinu dana.

VIDEO: Fudbaleri Radničkog poraženi u Talinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    16. jul 2019 | 20:02

    Pa niste smeli da izgubite ni prvu utakmicu i sas mi se tu kunete da će te da dobijete??? Onda ste prvu namestili!

  • Sistem

    16. jul 2019 | 22:51

    Rasprodati ceo tim a skoro nikog ne dovesti je veoma neozbiljno i onda sta ovekivati od ucesca u evropi nego da ispadnete u prvom kolu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA