≫ 

Kopenhagen juri pojačanja pred Zvezdu: Trener tužan zbog odlaska najboljeg, na radaru Ekvadorac

Biće posla za Dance

  • 1
Stale Solbaken Foto: youtube.com

FK Kopenhagen mogao bi da se sastane sa Crvenom zvezdom u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a za duel se spremaju već pojačanja.

Klub je prodao Roberta Skova, prvu zvezdu ekipe i najopasnijeg igrača, pa će se tražiti adekvatna zamena. Pored toga, osetljiva pozicija je levi bek, Nikolaj Boilesen je van stroja devet meseci, trener računa samo na Pjera Bengtsona, pa će se skautirati novi igrač na ovoj poziciji.

Trener Stale Solbaken je poslao poruku upravi da traži novog igrača jer nije zadovoljan Bengtsonom, a navodi se da je na radaru Dijego Palasios.

Radi se o 20-godišnjaku iz Ekvadora koji je uspešno igrao za Viljem II, ali je i dalje igrač SD Aukasa iz Ekvadora.

Pored toga, trener Stale Solbaken nervozan je zbog prodaje Skova.

- Ovo je mnogo loš trenutak za prodaju, ali imali smo džentlmenski dogovor koji smo morali da ispoštujemo. Robert je dobio ponudu koja mu se izuzetno svidela, imali smo i mi prihod koji zadovoljava. Samo, trenutak je mnogo loš, ali to je život - rekao je Solbaken.

- Ništa se nije dešavalo tokom poslednjeg Evropskog prvenstva za mlade, kada smo se nadali da će ostati bar na još jednu sezonu, ali je ipak došlo do preokreta - dodao je trener Kopenhagena, koji je pobedio Nju Sejntse sa 2:0 u prvoj utakmici.

Takođe, očekuje se da dođe Lukas Andersen iz Alborga, 24-godišnjak koji je kao 17-godišnji talenat otišao u Ajaks za milion i po evra. Nije se naigrao, ali se afirmisao opet u Alborgu.

Inače, i Crvena zvezda ima 2:0 iz okršaja sa Helsinkijem, pa je prostalo da obe ekipe formalizuju prolaz u treće kolo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snma

    29. jul 2019 | 12:56

    Prvo ne potcenjujte Helsinki i formalizovanje meca,ima tu jos muske borbe,pa cemo onda o ovima da razmisljamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA