≫ 

Šta se dešava sa transferom Lazovića? Najdalje je od Zvezde, u igri bogata ponuda iz inostranstva!

Crveno-beli jesu kontaktirali bivšeg kapitena, kome je istekao ugovor sa Đenovom, ali šanse da se on vrati na Marakanu su minimalne

  • 13
Darko lazović Foto: Marko Todorović

Crvena zvezda je krenula u potragu za krilnim igračem, ali prema saznanjima Telegrafa, trenutno nije realno da pojačanje stigne u nekom skorijem periodu.

Crveno-beli skeniraju nekoliko igrača. U konkurenciji je i bivši kapiten Zvezde, Darko Lazović, koji je nedavno standardno zaigrao i za reprezentaciju Srbije, a kome je istekao ugovor sa Đenovom.

Zvezda jeste kontaktirala Lazovića, ali ona je trenutno poslednja opcija za Čačanina, iako se u pojedinim medijima pojavila informacija da je preostalo 48 sati da Lazović zaduži crveno-beli dres.

Kako Telegraf saznaje, Lazović je potpuno nerealna opcija, jer ima nekoliko odličnih ponuda i crveno-beli ne gaje velike nade da bi on mogao da se vrati na Marakanu.

Kako saznajemo, za Lazovića postoji interesovanje klubova iz Saudijske Arabije, Ujedinjenih Arapskih Emirata i iz Kine, i u igri je veliki novac, ali Lazoviću je najveća želja da ostane na "Čizmi", pa za sada vaga sa ponudama.

Nekoliko klubova iz Italije ga želi u svojim redovima, ali u narednih nekoliko dana bi Lazović mogao da dobije bogatu sedmocifrenu inostranu ponudu, tako da je jasno da crveno-beli ne mogu finansijski da pariraju tim ponudama.

U igri je i strano krilo, koje je možda i najrealnija opcija, ali je pre toga potrebno da se proda neko od stranaca koji je trenutno u Zvezdi. Pošto su crveno-bele pojačali Kanjas, Tomane i Žander, a već imaju u svojim redovima i Bena i Boaćija, bilo bi neophodno da se prethodno proda neko od njih dvojice, kako bi strano krilo stiglo na Marakanu.

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    30. jul 2019 | 16:04

    Aje u Zvezdu jednu sezonu,pa onda idi u Arabiju i Emirate po lovu !!!

  • Zulu

    30. jul 2019 | 16:41

    Igranje u Ls ili Le, vec imas status miljenika Delija a posle ovog transfera bi bio Bog na Marakani. Lepa lova, blizu porodica, porodicna atmosfera u klubu. Mislim da je Darku najpametnije da dodje kod nas, a posle ove sezone moze da bira gde ce, i izborice jos jaci ugovor.

  • dimitrije

    30. jul 2019 | 15:16

    Da se ne lazemo, da necemu vrjedi, vec bi negdje podpisan ugovor imao u Serie A, igrac slobodan, bez obestecenja, a ne moze klub da pronadje. Respekt prema vama CZ-ima, ali nije ni pojacanje ni za vas cak on!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA