≫ 

Boaći pred Kopenhagen: Zvezda i ja nismo izgubili DNK lavova, nikome ne priznajemo da je bolji!

Napadač crveno-belih optimista pred meč sezone

  • 18
Miloš Vulić, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Navijači Crvene zvezde od Ričmonda Boaćija očekuju gol u Kopenhagenu, u to nema sumnje! Pogotovo posle povrede Milana Pavkova koji neće moći da pomogne crveno-belima u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona!

Napadač iz Gane trenutno nije u formi, čak je i protiv Lučana pružio bledu partiju u petak, ali pred put u Dansku najavljuje prolaz srpskog šampiona:

- Očekujem da ćemo pobediti, jer imamo sjajan tim. Kopenhagen je dobra ekipa, imaju naše poštovanje, ali rezultat iz Beograda ne daje im prednost, jer smatram da smo bolji tim. Zvezda nikome ne priznaje da je bolji rival, u svaki meč ulazimo sa željom da pobedimo, da dominiramo, a ne da budemo puki sparing partner - rekao je Boaći za Večernje novosti i dodao:

- Znam da navijači od mene očekuju da zatresem mrežu. Znate da ću ja sve dati za pobedu Zvezde. Bio bih srećan da mogu navijačima da se odužim i pobedom i golom, ali mislim da će samo prolazak u plej-of biti zadovoljavajući za sve. Zvezda i ja nismo izgubili DNK lavova, ovaj meč će pokazati koliko smo gladni pobeda i uspeha.

Podsetimo, revanš ova dva kluba (prvi meč završen rezultatom 1:1) na programu je u utorak od 20 časova (RTS 1, Arena Sport 1).

VIDEO: Boaći o broju 14 koji nosi zbog Anrija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    12. avgust 2019 | 07:35

    Red bi bio da pocnes da se boris i da se ne stedis u utorak........ Daj sve od sebe za Zvezdu koja je i napravila nesto od tebe...........

  • 🔴⚪🔴⚪

    12. avgust 2019 | 08:53

    Само ме занима, шта ви гледате када кажете да Боаћи не зна да игра фудбал, а оно дрво од играча величате 😑

  • Ja...RS

    12. avgust 2019 | 08:52

    To Bocko moooj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA