≫ 

Grci pišu: Ovaj Srbin je vršio pritisak na Las Palmas i Garsiju da prihvate ponudu Zvezde!

Ali krilni napadač, navodno, želi samo u Olimpijakos

  • 35
Mateo Garsija Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Od gotovog - veresija! I to sve zbog ''bratskog kluba'' Olimpijakosa koji Crvenoj zvezdi kvari već viđeno pojačanje u vidu Argentinca Matea Garsije!

Grčki mediji, tačnije portal ''To10.gr '', donosi kompletnu priču oko toga šta se u stvari dešava sa transferom Garsije i napominju da je igrač Las Palmasa mesecima na radaru Pirejaca.

Grci u prvi plan izbacuju ime Branka Milovanovića, nekadašnjeg igrača OFK Beograda, Milicionara i Vojvodine, koji trenutno radi kao direktor internacionalnog skautinga Las Palmasa. Istovremeno je i savetnik predsednika kluba Migela Anhela Ramireza.

Milovanović je svojevremeno bio i sportski direktor AEK-a, a Grci pišu da je upravo on rekao Zvezdi da pošalju ponudu i da će se on pobrinuti da ona bude prihvaćena.

Mateo Garsija Printskrin: Youtube

Predsednik Las Palmasa je zato i odgovorio potvrdno na ponudu Zvezde, dok se navodno vršio pritisak na Garsiju da i on pristane na četvorogodišnji ugovor težak 400.000 evra po sezoni.

Međutim, sam fudbaler nije želeo da da nikakav pristanak, jer je njegova ideja da ide isključivo u Olimpijakos.

Pomenuti portal dalje navodi da je Olimpijakos krenuo u novi pritisak na Las Palmas kom preti da izgubi dva miliona evra, jer Garsiji ugovor ističe sledeće godine.

- Dugo su Španci zavlačili Olimpijakos i igrali razne igre mesecima. Ali, sve ukazuje da će Mateo Garsija završiti u Pireju. na ovaj ili onaj način. Las Palmas mora da odluči hoće li da pobedi ili izgubi - stoji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    16. avgust 2019 | 14:24

    MRZIM OLIMPIJAKOS!!! Nije prvi put da rade protiv Zvezde, da igrace pozajmljuju u partizai. Bolji bi prema nama bio i onaj mali bucko Vuletic od ovih .Neka sada ovi po zanimanju navijaci navijaju za njihov mali olimpijakos . Mi koji te nasa najdraza ljubavi jedina C.Zvezdo volimo bez rezerve, bicemo kao i uvek svim srcem i dusom uz tebe! Napred Zvezdo zgazi ih sve!!!

  • Milan

    16. avgust 2019 | 14:24

    Kakav bre bratski klub.Navijaci ok ali klub kao klub dno.Uzimaju igrace partizana i njima pune kasu a nama kad je trebalo u kosarci ginuli su kao nikada samo da nas pobede iako im nista nije znacilo...

  • PIXY

    16. avgust 2019 | 13:29

    Onaj ko nece ,ni ne treba nam, putuj Garsija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA