Ren preokretom šokirao PSŽ: Šampion poražen već na startu nove sezone u Francuskoj! (FOTO)

Fudbaleri Rena pobedili su Pari Sen Žermen u meču drugog kola francuske Lige 1 sa 2:1

  • 1
France Soccer League One Foto: Tanjug/AP

Ren je slavio goloma Embaje Nijanga i Romana del Kastilja u 44. odnosno 48. minutu meča, mada je PSŽ prvi poveo pogotkom najboljeg strelca u istoriji kluba sa Parka prinčeva - Edinsona Kavanija.

Kavani je u 36. minutu iskroistio katastrofalan kiks i neozbiljnost odbrane domaćina i presekao pas u zadnjoj liniji za zicer pred golom Romana Salina.

France Soccer League One Foto: Tanjug/AP

Nijang se u 44. minutu dobro okrenuo i opalio po lopti u donji ugao gola PSŽ, na dodavanje Traorea sa desnog krila, dok je Del Kastilja "u trepavicu" pronašao Kamavinga.

Kastiljo je pobegao čuvaru i glavom zatresao mrežu Alfonsa Areole i time iznenadio Pari Sen Žermen, vladajućeg šampiona lige već u drugom kolu. Inače, ovo je Renu prva pobeda nad ovim rivalom od maja prošle godine kada je bilo 2:0.

Istog dana su u Ligi 1 odigrane još dve utakmice. Strazbur i Rems su remizirali bez golova, dok je na meču Sent Etjena i Bresta bilo 1:1.

PSŽ je posle dva kola tek osmi na tabeli sa jednom pobedom i jednim porazom, dok je Ren treći sa šest bodova. Čelo tabele drži Lion sa šest bodova, koliko ima i Nica na drugom mestu.

VIDEO - Mreža Rada se opet zatresla. Egzekutor za Partizan mlađani Filip Stevanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da se kladimo ....

    19. avgust 2019 | 07:16

    ... da ce sadašnji trener Rena biti trener PSŽ-a!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA