Spremićemo se, mislim da smo bolji od Zvezde: Trener Dinama kritikovao ideju tenka ispred "Rajka"

Ne treba dizati tenzije, smatra struka zagrebačkog kluba

  • 14
Croatia Soccer Champions League Foto: Tanjug/AP

Trener Dinamo Zagreba Nenad Bjelica prokomentarisao je tenk ispred stadiona "Rajko Mitić" kao nepotreban i rekao kako gleda na mogući susret Crvene zvezde i "Modrih" u Ligi šampiona.

On je dodao i da bi voleo da izvuče neki španski tim poput Real Madrida, sa kojim kaže da bi Dinamo mogao da se nosi.

Zagrebački tim je pobedio Rozenborg i eliminisao ga u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona, te sada čeka žreb iz trećeg šešira od četiri šešira, što znači da može da se sastane i sa Crvenom zvezdom (četvrti).

- Bilo bi zanimljivo za medije. Pa kako bude. Dobro ćemo se pripremiti za tu utakmicu i verujem da u te dve utakmice možemo biti bolji od njih - rekao je Bjelica za Novu Tv.

Zvezda je u svom plej-of duelu za LŠ savladala švajcarske Jang Bojse posle dva remija 2:2 u Bernu i 1:1 u Beogradu.

Croatia Soccer Champions League Foto: Tanjug/AP

Ono što je privuklo mnogo pažnje u vezi sa revanšom u Beogradu bio je i tenk ispred stadiona "Rajko Mitić" za koji se u jednom trenutku pisalo i da je iz Vukovara, ali se kasnije ispostavilo da nije.

- Mislim da je to nepotrebno. Mislim da je svako dizanje tenzija i vraćanje u prošlost nepotrebno. Treba da se okrenemo sadašnjosti i gledamo kako da uspostavimo što bolje odnose - kaže Bjelica.

Optimističan je pred nastup u Ligi šampiona, premda je njegov tim u poslednje 24 utakmice imao čak 22 poraza.

- Da smo razmišljali o prošlosti, sigurno ne bismo ostvarili uspjeh koji smo ostvarili prošle godine. Nakon 49 godina prezimiti u Evropi. Verovatno s tom frustracijom ne bismo uspeli, tako da o tome uopšte ne razmišljamo. Gledamo prema napred i fokusiramo se na svakog protivnika. Uvek sebi postavljam najveće moguće ciljeve. Ovog puta ćemo drugo mesto postaviti kao želju, a ako bude treće bićemo zadovoljni - zaključio je Bjelica i konstatovao još da će tek videti hoće li Dani Olmo i nakon 31. avgusta ostati u klubu sa Maksimira.

VIDEO - Momenti koji su obeležili zvezdinu noć: Ovo će pamtiti svaki navijač Crvene zvezde!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    29. avgust 2019 | 00:38

    A proslave Oluje svake godine, terorisanje, Srba, podizanje spomenika ustašama, skandiranje ""Za dom spremni" , prekrajanje istorije i umanjivanje žrtava Jasenovca, Jadovna, Jastrebova,Gradiške nisu nepotrebna provokacija i to je sve normalno??? Marš bre bagro fašistička !!! Tenk je simbol borbe protiv fašizma i ustaštva, časti i zaštite civila i dece, i stajaće tu zauvek.

  • Aca

    29. avgust 2019 | 07:05

    Rece 'rvat sa srbskim imenom i jos srbskijim prezimenom. Zamislite kako je to frustrirajuce.

  • Geras

    29. avgust 2019 | 06:36

    Jadni Hrvati oni misle da sve što uradimo da je zbog njih ....pa ko bre gleda u vas ...nikoga ne zanimate...tenk je stavljen da vi Hrvati postojite ili ne...sve jedno....i raskacite se više od nas.,.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA