Van La Para stigao na Marakanu: Delije će se oduševiti koji je broj uzeo (FOTO)

Holanđanin pozirao s dresom na stadionu

  • 8
Radživ Van la Para, FK Crvena zvezda Foto: Crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda je okončala letnji prelazni rok angažovanjem Radživa van la Para koji je u redove crveno-belih stigao iz Hadersfilda. Holanđanin koji se najbolje snalazi na poziciji levokrilnog napdača i koji je proteklu sezonu proveo na pozajmici u Midlzbrou je sa Zvezdom parafirao ugovor na tri godine.

Detalje transfera mogli ste da čitate na Telegrafu, a obeštećenje koje je plaćeno je 1.2 miliona evra uz moguće bonuse od 700.000 evra.

Nova uzdanica Vladana Milojevića ističe da jedva čeka da zaigra pred Delijama.

- Uzbuđen sam zbog dolaska u Crvenu zvezdu. Znam da je ovo veliki klub sa bogatom istorijom koji ima sjajne navijače i siguran sam da ću pomoći ekipi da ostvari što bolje rezultate kako u Ligi šampiona, tako i u Superligi. Ovo je za mene novi izazov u karijeri, imam iskustvo igranja u nekim od najkvalitetnijih evropskim ligama i verujem da ću to moći da primenim u Srbiji. Jedva čekam da debitujem i osetim atmosferu koju prave navijači Crvene zvezde - izneo je prve utiske po dolasku u Beograd, Van la Para.

Radživ Van la Para, FK Crvena zvezda Radživ Van la Para; Foto: Crvenazvezdafk.com

Dvadesetosmogodišnji Holanđanin koji je ponikao u Fejnordu je u karijeri nosio dres Kaena, Herenvena, Vulverhemptona, Brajton i Houv Albiona, Hadersfilda i Midlzbroa pre dolaska u Zvezdu. Najzapaženiji je bio u Herenvenu u kom je na 97 utakmica postigao 16 golova, a pretprošle sezone je bio jedna od glavnih uzdanica Hadersfilda u engleskoj Premijer ligi, kada je na 33 utakmice postigao 4 pogotka. Uz to je prošao i sve mlađe selekcije Holandije

Levorkilni napadač je zadužio crveno-beli dres sa brojem 91. Navijačima će se svideti simbolika broja, jer ih sigurno podseća na Bari i najveći uspeh u istoriji kluba. Van la Para je verovatno to uradio zbog godišta, jer je rođen 1991. godine.

VIDEO: Svi se čude Zvezdinom tenku, a ovi klubovi ispred stadiona imaju celu artiljeriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    3. septembar 2019 | 16:17

    Zanimljivo... dvadesetsedmogodisnjak, a rodjen 1991 i zato je uzeo broj 91

  • Nk

    3. septembar 2019 | 16:59

    Obestecenje 2 miliona i njemu plata 2 miliona i porez...a da tacno te gluposti drzavi Zvezda ne placa...

  • ja

    3. septembar 2019 | 16:34

    doso Ronaldo bokte ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA