≫ 

Kapelo strog prema bivšem "Đavolu": Lukaku je koristan, ali nije svetska klasa

Italijanski trener Fabio Kapelo ne ceni Belgijanca baš mnogo

  • 1

Slavni Kapelo tvrdi da Romelu Lukaku nije svetska klasa igrača, mada je napadač Neroazura počeo od starta da daje golove za svoj novi klub nakon prelaska iz Mančester junajteda.

- Tim koji me je najviše impresionirao je Juventus u prvom poluvremenu protiv Napolija, ali me je razočarala i odbrana Napolitanaca - rekao je između ostalog Kapelo za italijanske medije.

Ocenjujući igru Intera kaže da u ovom timu Aleksis Sančez može da pravi razliku ako to želi. Kada je reč o Lukakuu, don Fabio je stroži.

- Lukaku je dobar igrač sa dobrim kretanjem. Dao je dva gola jedan je bio penal, a drugi greška golmana. On je od koristi na terenu, ali nije svetska klasa - kaže Kapelo.

Sa Čileancem je priča drugačija...

- Sančez je opasan igrač i u nekim segmentima može da pravi razliku, ako hoće. To je malo kao ono što je radio Frank Riberi kada je ušao za Fiorentinu protiv Napolija, može da koristi svoju brzinu - istakao je Kapelo.

VIDEO - Trening Napolija na Marakani pred Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    7. septembar 2019 | 19:24

    Lukaku ce eksplodirati u interu.U man utd nije imao podrsku tj non stop su ga kritikovali u interu ce igrati bez tolikog pritiska i pokazace da je svetska klasa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA