≫ 

Ajaks aktivira bombu: Overmars javno pozvao Tomasa Milera

Sportski direktor "Kopljanika" želi da Nemac dođe kod njih ako je zaista odlučio da napusti Bajern

  • 0
Tomas Miler, Bajern Ajaks

Foto: Guliver/Getty Images/Christian Kaspar-Bartke

Tomas Miler je po svemu sudeći završio sa matičnim Bajernom ako na klupi i dalje bude sedeo Robert Kovač, a to želi da iskoristi Mark Ovemrans sportski direktor Ajaksa.

Na revijalnoj utakmici povodom oproštaja Rafaela Van der Varta u Hamburgu sastale su se mnoge fudbalske zvezde među kojima su bili i Mark Overmars, Patrik Klajvert itd.

Nekadašnji igrači Ajaksa saglasni su da Tomas Miler mora da igra, a ovu situaciju iskoristio je sportski direktor Ajaksa Overmars da pozove Nemca da se pridruži Kopljanicima.

Za mene je Tomas Miler bavarski DNK. Ukoliko ikada bude razmatrao promenu sredine sve što treba da učini je da me pozove i dobrodošao je u Ajaks - izjavio je Mark Overmars.

Mark Overmars i Edvin Van der Sar, Ajaks

Mark Overmars i Edvin Van der Sar, nekada legende, a sad funkcioneri Ajaksa; Foto: Guliver/Getty Images/Dean Mouhtaropoulos

Stav o kvalitetu Milera potvrdio je i Patrik Klajvert, jedan od najboljih napadača Holandije svih vremena.

Miler je veliki igrač koji je toliko toga dao Bajernu i nemačkom fudbalu. Ali, Tomasu niko od nas ne može da pomogne. On mora sam da odluči šta želi u karijeri - rekao je legendarni Holanđanin.

Deo Van der Vartovog spektakla bio je i Luj Van Gal koji je takođe imao svoj stav povodom situacije u kojoj se nalazi Tomas Miler.

Tomas Miler mora uvek da igra. Pitajte Kovača zašto Tomas ne igra. Ja sam se davno izjasnio o njegovim kvalitetima - zaključio je Van Gal.

Video: Navijači Ajaksa u sred noći ispred hotela zapalili vatromet igračima Totenhema

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA