≫ 

Prostački ispad Zlatana posle eliminacije Galaksija: Hvatanjem za međunožje odgovorio na provokacije

Frustriran je bio švedski as

  • 6
zlatan ibrahimović foto: twitter/cjzero

Los Anđeles Galaksi poražen je od gradskog rivala Los Anđelesa u četvrtfinalu plej-ofa MLS lige, rezultat je bio 5:3, te je tako tim Zlatana Ibrahimovića završio sezonu, a švedski as se u nepristojnom maniru oprostio od navijača.

Šveđanin se našao na udaru navijača rivalskog kluba, nije sportski podneo poraz, još manje povike publike, a reakcija je bila krajnje prostačka: pogledom je uhvatio provokatora i "obratio" mu se hvatanjem za svoje međunožje.

Možda je najviše od svega Zlatana "isprovocirala" sjajna partija Karlosa Vele koji je bio dvostruki strelac za podnički sastav, ali i asistent. Poznate su izjave Šveđanina po pitanju Velinog kvaliteta, često je sebe stavljao u prvi plan ispred Meksikanca u rangiranju za najboljeg igrača lige, pa su mu i sa te strane poraz i eliminacija teško pali.

Inače, Velinim golovima Los Anđeles je poveo 2:0, Ibrahimović je uzvratio asistencijom i golom za 2:2, da bi u drugom poluvremenu Rosi i Diomande u samo dva minuta vratili dva gola prednosti Los Anđelesu.

Felčer je vratio neizvesnost u 77. minutu, da bi Diomande novim golom stavio tačku na veliku pobedu.

MLS sezona, barem za Galaktičare je završena, a ostaje pitanje da li će ibrahimović na odmor ili će prihvatiti neku od ponuda iz Evrope, a najkonkretnija je ona koju ima od Napolija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA